Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zaženu ho do pasti a dám mu babu do obličeje ... ale v hloubi duše nějak vím, že se to nestane." Tohle je film pro mladé kluky uvězněné v ne až tak mladých tělech. Tedy i pro mě. A já jsem celý film přemýšlel o tom, proč se nějaké podobné šílenosti neúčastním. Asi jsem nebyl ve správný čas na správném místě, ale nejsem zahořklý a s touto partou jsem si to báječně užil. Bavil mě neporazitelný Jerry, paranoidní Sable, zhulený Randy a zejména zuřivá Anna. A já chci hrát na babu, i když to znamená proskakování skly, pády z velkých výšek, rallye s golfovými vozíky, zásahy hasičákem či potrat. Jsem totiž ostražitý, mám brilantní strategii a u závěrečného masakru v nemocnici jsem si skutečně zařval smíchy. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dynamická frat-pack legrace, která chápe, že největší chybu by udělala, kdyby se zpomalila. Vzhledem k příslušnosti k maloměšťácké komedii se sice celou dobu ocitáme v jasných kulisách (svatba, kancly, předměstský domky, nemocnice či golfový hřiště), ale přiznává se alespoň, že postavy jsou v nich ne úplně šťastné, protože se neustále stahují ke svým nezávazným středoškolským letům, ať již nepřerušovanou hrou na babu či slintáním po školních láskách. Nejhřejivějším momentem filmu byla tak jednoznačně plácaná na pohřbu svýho fotra. Jinak v bodech 1) Kdyby to natočil Edgar Wright, byl by to film roku a ploty by padaly jedna radost; 2) Nesnesitelnému frajírkovi Rennerovi bych rád předal babu kapotou auta; 3) Věkový gap mezi ženskými a mužskými herci byl minimalizovanej, ale děvčata na to rozhodně nevypadaj, takže to musí být pro divačky čtyřicátnice snad ještě bolestivější podívaná. 4) Obecně se zde ženské postavy používaj fakt prapodivně, ale to je asi postavený na tom, že v reálném předobrazu žádná kdovíjakou roli neměla. ()

Reklama

kepiash 

všechny recenze uživatele

Příjemná, nenáročná komedie, u které jsem se několikrát od srdce zasmál. Místy byla sice tak nějak typicky po americku přeci jen trochu přehnaná, například scény se Stiflerovou… tedy pardon Hoagieho matkou, byly zbytečné a do kontextu filmu se vůbec nehodily. Na druhou stranu oceňuji, že příběh, a vlastně i samotná hra hlavních hrdinů, má velice pěknou pointu, které v samém závěru porozumí i dosud neporažený šampión Jerry. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Samotnej nápad, že se parta čtyřicátníků baví jeden měsíc v roce hrou na babu, je super a vychází z něj spousta docela povedených vtipů. Jako ve všech komediích, kde jsem ho viděl, i tady dobře funguje Ed Helms. Co mi strašně nesedlo, je Jeremy Renner, který hraje nepolapitelnýho Jerryho. Nevím proč, ale ten člověk mi něčím vadí a nerad na něj koukám. A v podstatě hlavně za to dávám tři hvězdičky. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som sa zabavil viac ako som si na začiatku myslel. Je tu veľa humoru a scénok, pri ktorých vám nezmizne úsmev z tváre. Samozrejme dejová linka nie je žiadne terno a tiež sa tu nájdu hluché miesta, pri ktorých divák zazíva nudou, no nebolo to nič strašné. Navyše sa mi páčila pointa snímku. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama