Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (126)

figliar 

všechny recenze uživatele

Po traileroch som čakal vtipnú rozprávku na štýl Hotel Transylvánia. Ale nakoniec toho vtipu bolo o veľa menej a Piadinôžka sa zaradila medzi tuctové animáky, pri ktorých je od začiatku jasné, ako sa bude dej vyvíjať. Tvorcovia sa síce snažili vytrieskať maximum pomocou pesničiek a peknej animácie, pretože to je v dnešnej dobe väčšinou znamená úspech, ale tu to akosi nevyšlo a celá rozprávka sa akosi pomaly ťahá. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem za velmi specifických podmínek, v RegioJet bez sluchátek a rozkouskovaně na tři části. Zejména hudební čísla pouze s titulky bez jediného zvuku měla velmi speciální dekadentní kouzlo. Ale neb big i small footi dokázali získat pozornost pidinožky, pro jejíž pobavení jsem si to z nabídky zvolila, aniž by to nějak deptalo mě (naopak, docela se zaujetím jsem to sledovala též), hodnotím dost vysoko. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Krásná a příjemná pohádka, ale se hodí na nudné odpoledne, kdy nevíte co si pustit a nechcete u toho přemýšlet. Je těžké v této době vymyslet a napsat originální příběh, naštěstí tohle je originální dost. Sama v Yettiho věřím, takže mi přijde hezké tahle teorie o tom, že žijí ve skupinách někde na vrcholku hory, protože nás mají za monstra stejně jako my je. Bylo to zábavné, ale občas boužel trochu zdlouhavější. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nesourodý scénář, každý pes- jiná ves, absence pohádkové poetiky, málo humoru, hodně hysterie a trapných pasáží, postavy nejsou "pěkné" (ve smyslu např. Shrek a Fiona jsou monstra, ale monstra nádherná.. Tady je to na draka, jediný vyvedený byl tatínek hlavního hrdiny). Hudební sekvence je vcelku fajn, ale jako celek: pro mě zklamání. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Natočme totalitný režim v animáku aby sme naučili deti, že klamať a ovládať druhých je zlé. Dajme tam pár absurdných, nevydarených, infantilných vtípkov. Na koniec dajme dojáčik. Ouu a nesmieme zabudnúť unudiť potencionálnych starších divákov, ktorí sú nútení pozerať sa s mladšími. P.S. - Časť odhalenia hory jediným ako tak svetlým momentom. Dabing je neskutočný grc... Až na Heribana. Toho som žral aj s navijákom ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)

Reklama

Reklama