Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

elanius 

všechny recenze uživatele

(83/2018) / Osviežujúci milý animáčik v obrátenom Yeti svete, parádny námet. Tuším som sa nasmial viac ako plné kino deciek. Účel splnilo. A kľudne by som zniesol viac songov, ktoré inak moc nemusím. Pri Smallfotovi sa zabavia naozaj všetci. Slovenský dabing je inak uchádzajúci, výnimočne nerušivý. (7/10) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně na sílu tlačený projekt, na kterém je vidět jednoznačná snaha přivést za každou cenu do kin animák, který diváci přece zaručeně musejí vidět. Diváci myšleno pochopitelně děti v doprovodu rodičů. Člověk nemusí být matematický génius, aby si dokázal dobře spočítat, že právě proto animáky sklízí v kinech často takový komerční úspěch. Přiznám se že u Yetiho dospělák sice netrpí, ale také nedostává kvalitu, která je obsažena například v sérii Toy Story. Máme zde Himaláje a v těch žijí Jetiové, máme zde městečko pod nimi a v něm žijí lidé. Jedni většinou netuší o existenci druhých a všem to nějakou dobu vyhovuje. Samozřejmě se to celé zamotá a ... Prostě zazvonil konec a pohádky je konec. Dosti průměrný animák, který strčí do kapsy i nedávné Čapí dobrodružství od téhož studia. 50% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá pro každý animák, kde hlavními hrdiny nejsou zvířátka, která zatěžkána tvrdou ranou osudu svého štěstí dojdou…..i když tihle dvounozí hominidé jsou tak taky tak trochu zvířátka, takže…. Po všech směrech tuctový počin, který má k efektu střetnutí s Yettim daleko, asi jako má současná poloha k Himalájím. Určitě nezatracuji, ale punk je jinde. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Natočme totalitný režim v animáku aby sme naučili deti, že klamať a ovládať druhých je zlé. Dajme tam pár absurdných, nevydarených, infantilných vtípkov. Na koniec dajme dojáčik. Ouu a nesmieme zabudnúť unudiť potencionálnych starších divákov, ktorí sú nútení pozerať sa s mladšími. P.S. - Časť odhalenia hory jediným ako tak svetlým momentom. Dabing je neskutočný grc... Až na Heribana. Toho som žral aj s navijákom ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal infantilní animák pro děti (a to pouze pro děti), a když jsem ještě zjistil, že je to muzikál , tak už vůbec-ale chyba lávky Yeti je překvapivě povedený, smysluplný film, ze kterého si každý něco odnese (samozřejmě nadšené byly hlavně děti-plné kino tři týdny po premiéře)..K samotnému ději- Yetiové žijí na vysoké hoře v Himalájích a nevěří v existenci Pidinožky (čti člověka), a ti , kteří věří mají z něj panickou hrůzu- takže film je o vzájemném poznání a poznávání obou táborů. I ty písničky byly super, jen škoda, že to bylo celé v češtině...Hlavně se mi líbilo, jak si tvůrci poradili s problémem komunikace mezi Yetiovými a lidmi- to fakt stojí za to....Takže u mě dobrý- nejlepší animák letošního roku, jen se těším na anglickou verzi někdy..viděno v kině ve 2D...90% (jo a má to potitulkovou scénu, takže neodcházejte z kina :-) ) ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)

Reklama

Reklama