Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

embecka 

všechny recenze uživatele

Milý príbeh, ktorého myšlienka mala ale podľa mňa trocha väčší potenciál, čo sa týka spracovania.Nechala by som človeka a yetiho Miga trocha dlhšie, nech sa oťukávajú, trocha dlhšie, kým sa prestanú báť jeden druhého... Čo mi na týchto nových rozprávkach ale vadí viac, je to, že sú prepchaté... Obrazmi, farbami, hudbami, zvukmi, všetkého je tam akosi príliš veľa. Myslím, že aj deti by si stihli v rozprávkach všímať viac detailov alebo sa viac sústrediť na príbeh, keby sa z toho celého jednoducho ubralo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá pro každý animák, kde hlavními hrdiny nejsou zvířátka, která zatěžkána tvrdou ranou osudu svého štěstí dojdou…..i když tihle dvounozí hominidé jsou tak taky tak trochu zvířátka, takže…. Po všech směrech tuctový počin, který má k efektu střetnutí s Yettim daleko, asi jako má současná poloha k Himalájím. Určitě nezatracuji, ale punk je jinde. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý animák, kde muzikálové časti sa podarilo solídne „natočiť“ a naspievať. Snaží sa byť poučný, ale miestami sa stratí v detailoch. Ako celok obsahuje málo (ozajstne) vtipných scén. Priemerná „jednorázovka“ na časy, keď vonku je „typické“ zimné počasie. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na svoj tuctový prejav, to má pomerne dosť neotrelých gagov. V tom ostatnom to ale vôbec nevyčnieva z priemeru. Ani vizuálne a ani námetovo. Proste nejaké to morálne posolstvo ( občas pokryteckého stavu - ale deti na to vo svojom veku rozhodne neprídu - až neskôr ) a non-stop dobrodružstvo. Všetko v rámci žánru vyhovujúce. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem si ji pustil a vůbec jsem nelitoval. Pohodová pohádka nejenom pro rodinu s dětmi. Skvělá animace, narážky a hlášky, a příběh s poselstvím. Možná by se tam nemuselo tolik zpívat (to moc obecně u pohádek nemám rád, ale je to čistě můj problém, takže to hodnocení nesnižuje), ale jinak to bylo moc fajn. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama