Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je super komička, len žiaľ v poslednom čase som, čo sa týka jej vtipov o nízkom sebavedomí a o pár kilách naviac, trochu prejedený. Našťastie tu ide o dobre vymyslený scenár, ktorý si pomerne často a trefne dokáže vystreliť z klišoidných, sto ráz otrepaných a trápnych romantických komédií. A niekedy si dokonca vystrelí aj sám zo seba. Priemer. 60/100 ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úvodní třetina měla dobře našlápnuto, skvěle glosovala děj romantických komedií. Bohužel zbytku už nejen že se vytratil nadhled a původní koncept, ale navíc to nebylo ani trochu vtipné a ani nějak zvlášť zábavné. A když pak přitancovali i muzikálová čísla, říkali jste si, o co tady vlastně jde? Můžete natočit romantickou komedii podle jasných pravidel, můžete jí glosovat, můžete být originální, romantičtí, můžete ji parodovat. Ale musíte se rozhodnout, co vlastně chcete. 50% "Možná si tě někdo vezme kvůli zelené kartě." ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mal som mensie obavy,ze tato komedia bude sklamanim pre mna,ale chvalabohu to tak nebolo,najvacsim plusom bola prave hlavna predstavitelka Rebel Wilson,lebo to zahrala dobre,bola vtipna a hodila sa na tuto rolu,no a dalsim pozitivom bola skvela hudba,ktora sa mi velmi pacila,cize som v celku spokojny...:-) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická klišovitá romantická komedie, která si dělá srandu z klišovitých romantických komedií. No nevim, děj vůbec neosloví, protože prostě od páté minuty divák ví, jaký bude další krok a jaký bude přímo samotný závěr. Jediné, co by takovému filmu mohlo pomoct přehoupnout se přes podprůměr na alespoň lepší průměr, jsou podařené vtípky a hlášky. Bohužel ale v 90 minutách snímku se povedly tak 2, možná 3 scény, u kterých se mi zvedly koutky, jinak bída (homosexuální soused byl top strop filmu). Zbytečný film s jinak fajn herečkou Tlustou Amy, který má sám o sobě špatný scénář. Škoda, tohle hodně zabolelo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Že jsou romantické příběhy jeden ohromný kýč? Tak o opaku diváky přesvědčí newyorská architektka robustnější postavy Natálie, která se po určité nehodě ocitne v životě plného všeho romantismu, které sama na romantických příbězích bezostyšně kritizovala. Zkrátka, jakoby byla přímo v nějakém romantickém filmu, tudíž na vlastní kůži prožívá typickou romantickou dějovou šablonu. Filmu tedy nechybí nadsázka, uhrančivost, humor a spousta velice známých romantických hitů v podobě soundtracku. O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. V parodování pravidel romantického žánru se netlačí na pilu a tak scény nevyznívají křečovitě, jako u parodií na podžánr hororu slasher. Hlavní hrdince i přes svou postavu a charakter zůstává určitý půvab a pochopení. Ženy jí podobné by se snad v ní mohli i vzhlédnout. Jde tu hlavně o sebedůvěru, což znamená, že i robustní ženy mohou najít velkou lásku a prožít stejné chvíle, jako 'hubeňourky'. Úsměvný snímek s taneční choreografií na ulici po vzoru Bollywoodu na konci, spíše k odpočinku a především pro ženy, které příběh daleko lépe pojmou v celé své okázalosti a přesvědčení. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)

Reklama

Reklama