Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Menej je niekedy viac... Námet filmu poňatý ako paródia na všetky klišé bol perfektný, lenže to neustále tlačenie na pílu bolo skôr na škodu ako úžitok. Ak si pamätáte, pokus o paródiu na romantické komédie tu už bol v podobe Date Movie - ale to bola naozaj bieda. Takže v porovnaní s týmto bolo Isn't It Romantic oveľa lepšie (to už by bolo dosť zlé, keby to bolo horšie, však?). Rebel Wilson je fajn, ale už začína byť predsa len dosť okukaná, a tak jej počiatočné čaro na filmovom plátne trochu vyprchalo. Do hlavnej úlohy v tomto filme mi vôbec nepasovala. Ale koncept filmu bol fajn, bol celkom pozerateľný, sem tam sa na tom dalo dokonca aj zasmiať. Celkovo je to však taký light priemer... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Isn´t It Romantic" ma nakoniec celkom príjemne prekvapilo. S manželkou sme si to väčšinu času poriadne odrehotali a bavili sme sa. Neviem či už niečo takéto nebolo v minulosti spracované. Možno to tak je, no osobne poviem, že ma bavia filmy, ktoré si dokážu robiť správnym spôsobom srandu z niečoho. A aj keď je celý film postavený na jednom fóre, tak ten fór funguje, lebo s ním vedia priniesť pár kreatívnych momentiek. A trošku to vie búrať štvrtú stenu. Rebel Wilson nebola nikdy moja obľúbenkyňa, no v tomto filme to celkom pohodovo dala a nemal som s ňou žiadny vážny problém. Adam Devine je tiež v pohode. Celkovo som mal pocit, že herecké výkony boli viac menej okey. Nikto ma tam nijako výrazne nedráždil. Občas som mal pocit, že niektoré veci išli trošku stupídnou cestou, no nikdy som nemal z filmu dojem, že by bol hlúpy a robil hlupákov zo svojich divákov. Aj keď sa tam dejú stupídne momentky, tak v rámci humoru fungujú. Osobne najlepší moment je pre mňa keď chce Natalie zavolať Blakovi použitím číslo z lupienkov ruží. A ako ich hodí do vzduchu tak sa na zemi poskladajú do správneho čísla. Je to tak komické, že som nemohol. Ak sa vám páči nápad filmu, tak si to čeknite. Mňa to celkom pobavilo. A to som nečakal nič svetoborné. Ale fungovalo to dobre. Je to fajná satira a nebránil by som si to niekedy aj pozrieť znovu. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Zábavná ptákovina. Možná i originální, možná se to jen vymlouvá. Ono je těžké natočit romantickou komedii bez nějakých cliché, tak možná si jen tvrci řekli "Dáme tam cliche všechny a bude to jakože schválně". Nicméně se jim to povedlo, herecké obsazení super a podívaná to byla zábavná. A hlavně... Fat Amy & Bumper zase spolu :) 3* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, to byla taková kok*tina :D až to bylo skvělé :D Na tento film je opravdu potřeba nahlížet jako na jeden veliký bizár, kdy je tam všechno vygradované do nejvyšších levlů a všechny ty typické romantické slátaniny jsou tu na jednom místě :D Myslím si, že Wilson se do toho skvěle hodila a užila si to na maximum :) Je to fakt pakárna, která mě ale dost pobavila :) Na závěr - já nejsem zastáncem romantických komedií :D Vidím tak 1 za rok :D ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)
  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)

Reklama

Reklama