Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Děláte si srandu z romantických filmů tím, že ….. natočíte v podstatě romantický film. Ale, hlavní hrdinka je správně oprsklá, její kritika romantických slaďáren přesná, dobře odpozorované scény a vtipy vydařené. Děj je sice jednoduchý a předvídatelný, ale pointa, koho by měl člověk především milovat, je fajn a já bych se pod ni podepsala. SHRNUTÍ: Když se vážně chcete probudit z romantického snu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, to byla taková kok*tina :D až to bylo skvělé :D Na tento film je opravdu potřeba nahlížet jako na jeden veliký bizár, kdy je tam všechno vygradované do nejvyšších levlů a všechny ty typické romantické slátaniny jsou tu na jednom místě :D Myslím si, že Wilson se do toho skvěle hodila a užila si to na maximum :) Je to fakt pakárna, která mě ale dost pobavila :) Na závěr - já nejsem zastáncem romantických komedií :D Vidím tak 1 za rok :D ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická klišovitá romantická komedie, která si dělá srandu z klišovitých romantických komedií. No nevim, děj vůbec neosloví, protože prostě od páté minuty divák ví, jaký bude další krok a jaký bude přímo samotný závěr. Jediné, co by takovému filmu mohlo pomoct přehoupnout se přes podprůměr na alespoň lepší průměr, jsou podařené vtípky a hlášky. Bohužel ale v 90 minutách snímku se povedly tak 2, možná 3 scény, u kterých se mi zvedly koutky, jinak bída (homosexuální soused byl top strop filmu). Zbytečný film s jinak fajn herečkou Tlustou Amy, který má sám o sobě špatný scénář. Škoda, tohle hodně zabolelo. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Paródia na romantické komédie, z ktorej jedna romantická komédia vznikla a musím uznať, že to naozaj nebolo zlé. Film si užijete hlavne vtedy, keď dobre poznáte tie tuctové romantické komédie, kde až na pár detailov ide stále o to isté. Síce aj toto je v podstate jednou z nich, ale s prídavkom tej paródie, čiže to celkom fungovalo. 7/10 ()

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Hruza a des. Neoriginalni a nevtipne. To se tedka ve vsech romantickych filmech hlavni hrdinka bouchne do hlavy a bude se pote citit pretty? Kdyz jsem tento napad videl poprve ve filmu “I feel pretty” bylo to originalni a legracni. Tedka stale stejne tema se stava otravne az trapne. Kdo by rekl ze vrcholem komedie budou filmy s A. Sandlerem. - ano opravdu jsem to rekl nahlas. Hollywoodu asi dosli napady a tak se z tohoto drivejsiho mista snu stava misto zoufalstvi a beznadeje. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)
  • Režisér Todd Strauss- Schulson viděl během 2 týdnů přes 90 romantických komedií, aby si v nich poznamenal vizuální a narativní podobnosti. Těmi dle něj jsou New York City, Starbucks kavárny, líbání v dešti, vitrážová okna a bublinkové koupele. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno