Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (107)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Aj to malé kúzlo, ktorým ma jednotka dokázala zaujať, sa tvorcom pokračovania podarilo úspešne zabiť. Počas úvodných minút to vyzerá, že dvojka stavia na základoch svojho predchodcu a posúva súboj vtáci vs. prasatá na novú úroveň. Z tohto kurzu sa ale film odkloní predstavením logiku absentujúceho tretieho ostrova orlov. Počnúc týmto momentom to už s druhými naštvanými vtákmi ide poriadne z kopca a divák si musí vystačiť s infantilným humorom a priblblými skečmi, ktoré často nedávajú zmysel ani v rámci vlastného fiktívneho sveta. Ja si veru takto oddychovú zábavu nepredstavujem. ()

Reklama

FilipStinef 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že správná pohádka se pozná podle toho, že si ji užijí i starší. To o této rozhodně neplatí. Už po deseti minutách prakticky víte, co se bude dál dít. Chvílemi to začalo být docela snesitelné, ale přesně ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už je to fajn, mě praštil do ksichtu nějaký fakt špatný vtip (většinou vtip na základě něčího zadku). Jde to líp. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička nebyla žádné extra světoborné dílo,ale bavila mě mnohem víc.Minimálně mi přišla vtipnější.Dvojka se sice snaží tu vratkou myšlenku převodu hry na plátno sice trochu víc rozvinout a nabídnout relativně svěží nápady,ale funguje to překvapivě o fous hůř.Každopádně děti se bavili a to je v tomhle případě důležitější...60% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Aby mohlo pokračování fungovat jako POKRAČOVÁNÍ, musí být alespoň nějak konzistentní s č.1. A to se v tomto případě nekoná ani omylem. Z ničeho nic mají Birds několika násobně lepší praky (nejdřív se sotva trefí v rámci ostrova a teď už v pohodě přes vodu?). Prakticky od první chvíle působí #2 jako úplně něco jiného (s recyklací původních postav). Něco jako remake… Nebo jako postavit vedle sebe dějově Rychle a zběsile a Rychle a zběsile 9. Pravidla pokračování (vzít co fungovalo v #1 a vynásobit x2) se tu vůbec nedrží. Došlo na komplet přestavbu. Nekorektní humor zmizel a přibyl o třídu infantilnější, zcela hloupý a v extrému i cíleně nechutný (prasečí smrkance?). Pozn. k čemu byla ta dějová linka s třema vejcema? ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Leonard (hlavní vepř) přijde za Rudohněvem sestavit tým, je venku tma, ovšem v další scéně, kdy navšítí Bombase a Žluťase, se děj odehrává ve dne. (PAULOO)
  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)
  • Na ptačích bankovkách je vyobrazen Orel Vazoun. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno