Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Videa (5)

Trailer

Recenze (100)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení první řady z 9.12.2017: Je to v podstatě takové neoficiální, ale povedené pokračování Star Treku okořeněné typickým MacFarlaneovým humorem. Posádka je vcelku sympatická, za nejlepší/nejzajímavější postavy považuju Alaru, Bortuse a Isaaca. Z epizod první série se mi pak nejvíc líbily If the Stars Should Appear, Krill, Firestorm a New Dimensions. Doufám, že tahle show vydrží minimálně tak dlouho, jako Family Guy:) Celkové hodnocení po třetí řadě: První a druhá sezóna jsou pro mě solidní čtyřhvězdičkové scifi comedy jízdy, sice tu a tam něco skřípe, nějaká ta epizoda je slabší, ale celkové vyznění je pořád více než dobré. Bohužel série s pořadovým číslem tři se dle mého absolutně nepovedla musím celkové Orville hodnocení snížit na 3 hvězdy a 66%. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Wow! Nečekala jsem od Setha MacFarlana něco takovýho. Je to tak tisíckrát lepší než celej Star Trek: Discovery (nejsou tam žádný ty píčoviny, který ze ST: Discovery dělaj tu hroznou sračku!). Nejen, že tohle je vtipný a postavy neustále hláškujou, ale taky to má neuvěřitelnej přesah. Témata, které zde řeší jsou vážná, a důležitá. Je milým překvapením, jak dokázal Seth spojit svůj druh humoru s tímto seriálem. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Když komediální parodie není vůbec vtipná, tak je něco špatně... mnohem kladněji vyznívá ta sci-fi část, což je u komedie/parodie trochu zvláštní věc. Škoda, mohlo to být výborné - třeba takový hraný Tripping the Rift. Seth MacFarlane není imho moc dobrý tvůrce (scénárista/režisér) s výjimkou Médi, ale herec je mnohem, MNOHEM strašnější, no exceptions. ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Jakožto hardcore fanda Star Trek: TNG jsem k The Orville měla nejprve hodně rezerv. Seth MacFarlane mi nikdy nepřišel příliš vtipný, proto mě humor prvních dílů velmi iritoval. Ale čím dál příběh postupoval, tím ubylo stupidních amerických vtípků a přibylo skutečné myšlenky a vize Star Treku. To mě potěšilo. I když se nikdy na The Orville nebudu dívat stále dokola, tak, jak to dělám u TNG, tak mu rozhodně dávám velký palec nahoru. Je to pocta, je v tom cítit láska k Treku (a někdy ke SW). Jediná výtka vlastně není ani výtka - že jakmile jednou dokážete myslet "jako trekkie", odtušíte rozuzlení všech epizod během několika málo minut :D Ale i tak... 90% a doufám, že natočí další série! Je to vždy příjemně strávených cca 50minut :) ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvele. Mix tradicnich trekovskych dobrodruzstvi s trosicku osobitejsim McFarlanovym humorem mi opravdu sedl a celou serii jsem se bavil. Bylo tu par slabsich dilu, ale vetsina jich byla na plny pocet. Ja se bavil, atmosfera dobrodruzstvi a objevovani novych planet, civilizaci a entit me naplnovala uz u uvodnich titulek. Proste paradni spin na trek, lepsi nez samotny trek. ()

Galerie (404)

Zajímavosti (68)

  • Posádka mostíku na začiatku epizódy sleduje epizódu The Junior Mint (1993) seriálu Seinfeld (od r. 1989). (koba)

Reklama

Reklama