Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (359)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Režisér a scénárista se tak moc snažil napodobit Trošku až ho trochu překvapivě překonali. A to je velké umění překonat někoho tak tragického jako je Troška. Za to mají ode mě velký potlesk. Celý film jsem Litoval Hanu Vágnerovou, že se k něčemu takovému upsala. Spousta neherců kolem ní a ač se ti neherci snaží sebevíc jsou ještě horší než se čekalo. Ona jediná film dokázala tak nějak ustát a hlavně za ni to není od mě „odpad“. Nejhorší na filmu je však scénář. Všudypřítomné rádoby vtipy a hlavně otravný Product placement, jehož smysl mi dosud uniká. Produkty takto ukazované mě vždy spíše odrazovali, než abych si je musel koupit. No celkově myslím že horší už to být skoro nemohlo. Nezajímavé záběry, nezajímavý herci a ještě horší výběr hudby a příběh, který by i děti ve školce vymysleli originálnější a překvapivější….15%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Matka psycholožka, kterou skvěle zahrála Vanda Hybnerová stála za to. To bylo dílo, přímo učebnicový příklad. Vůbec to tady měli všichni jasně rozdané. Ale lidé nesjou statistické tabulky a ani být nechtějí. Tahle cyklistická komedie si ani na nic hlubokomyslného nehraje a ani tím nechce být. Je to jen prostá letní oddechovka. I takové jsou po tom všem valcujícím marastu potřeba. Takže proč ne. Kola jsou přece v kurzu. Příště něco o běhání. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já dám 4 a to jsem chtěl dát 3 ale záběry na přírodu a okolí nádhera, film i poukazuje na dnešní špatnou dobu závislost nudu a podobně a jen hrstka ví jaké to bylo to pravé v dětství, herci mohli být jiní i herečky ale dalo se nebudu říkat tisíc špatných slov. Určitě příběh neurazí a snaha o srandu byla ale malá soundtrack dobrý a rozhodně jiný název. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak jak píše xxmartinxx, nesympatické postavy opravdu dostanou to (tu) co chtějí jen proto, že to začnou chtít. On je to tak nějak osvědčený formát, (ne)vynalezený ve Snowboaďácích. Zde povýšeno na další level neboť Kotek Mádl měli něco do sebe, kdežto tady ústřední trojice naprosto nemá ani zbla osobnosti. Ono břímě ústředního motivu tedy vláčí na svých bedrech skvělý Pavel Nečas, který není buhvíjaký herec, prakticky stále trne v jedné pozici a hereckém výrazu, ale když toho využijete a napíšete postavu s tímto výrazem, nemá to chybu. No a pak snad kromě samoúčelné scénky z lomu prakticky není co zmínit... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Snaha navázat na úspěchy "Snowboarďáků" a "Rafťáků" se moc nepovedla. Mišík mě baví v zábavných pořadech, ale hrát bohužel moc neumí. Mezi mladými "objevy" vyčnívá jedině Vojtěch Machuta v roli Fashion Alexe, zbytek osazenstva nestojí ani za zmínku. Postavy rodičů na zabití (Matonohu zvládám jedině jako Tomiho Paciho), závěr už bych zařadila do sci-fi žánru. Achjo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Podle údajů z cateringu se během natáčení snědlo 2970 krajíců chleba počítaje snídaně, svačiny i chleby k polévce. Vypilo se 1485 litrů vody, 594 litrů kávy, 348 litrů čaje, 860 litrů sladkých nápojů. Pro scénu v hospodě se spotřebovaly 4 litry piva. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)
  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)
  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)

Reklama

Reklama