Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (358)

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kolečko definitivně potvrdil,že Okresní přebor a Čtvrtá hvězda byly náhoda (nebo omyl) a on už nedokáže vytvořit nic co by alespoň vzdáleně budilo dojem že má hlavu a patu.Nečekal jsem zázrak a vlastně jsem čekal takovou tu klasickou českou hloupomedii.Bajkeři jsou ale ještě horší a krom otravného product placementu,který je někde cpán extrémně pod tlakem i na těch nejdivnějších místech nabízí už jen příběh plný klišé,ovšem s absencí jakéhokoliv děje.Všechny postavy (snad s vyjímkou Hany Vágnerové a Vojtěcha Machuty) jsou tu navíc v módu full retard a divák...tedy já...jsem se zasmál asi 3x a z toho 2x na místech kde to nejpíš tvůrci nechtěli.Aspoň,že se sem povedlo nacpat nějaké to nahaté koupání,které určitě pár tennagerů a nejen jich přivede.Jedna hvězda za ty 3 smíchy a taky za to,že mi Hany Vágnerové byly místy až líto...20% ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Omluvte můj slovník.. Co to kurva bylo?! Jedná hvězda za Vágnerovou která jediná působí, že si roli užívá a nešla si jenom pro šek. Když jsem však viděl Matonohu, Suchánka a Postráneckýho vedle sebe totálně znuděný, došlo mi, že už fakt líp nebude. Scénář očividně nepsal Kolečko ale někdo kdo nenávidí lidi kolem sebe a všichni jsou mu k zlosti. Tady se fakt může hodnotit jenom Vágnerová a krásný záběry na přírodu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Scénář Petra Kolečka. Tak proto. Jde totiž o dalšííííí teenage komedii z našich končin, které se snaží ještě dojíždět na vlnách rafťáků a kopecích snowboarďáků. Jenže oproti současným nudným komediím tady je na naše prostředí docela neobvyklý humor. Skvělý je trenér holek v podání Pavla Nečase. Ostatní postavy mají spíš jen pár světlých okamžiků, Hlavní bratrské duo těch světlých chvilek moc nemá. Mišík nemá teda snad žádnou. A některé holky tam jsou jen kvůli svým prdelkám a kozičkám. Ale to taky šlo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten úvodní rozhovor o masturbaci a pornu... Tohle mě, už docela brzy, čeká. překvapivě vtipnější, než jsem čekal. A to jsem od toho filmu zase dvakrát moc nečekal. Některé postavy zábavně pojaté (Pavel Nečas, Vanda Hybnerová). A upřímně, kvůli Haně Vagnerové (jen kvůli ní jsem do toho filmu šel) bych se taky choval jako idiot. Ta holka svým kukučem dokáže rozmetat beton na prach, o jejích ostatních kvalitách (hereckých) nemluvě. 2.5* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Vo filme sa objaví nočný záber na hrad Landštejn, ako aj záber na Klášter paulánů u kostela Nejsvětější Trojice. Oba objekty patria k najkrajším historickým pamiatkam prírodného parku nazývaného tiež "Česká Kanada". (PinkButterfl)
  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)
  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)

Reklama

Reklama