Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechno běží jako na drátkách? Ani náhodou. Marty a Wendy se hádají, jestli mají expandovat, a nečekaný návštěvník zatím obrátí jejich osobní život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ podľa mňa najlepšia séria plná zvratov, ktorá je každým dielom viac a viac napínavá. Wendy tu prejde veľkou zmenou čo znepokojí jej manžela a tak dôjde k nezhodám čo sa prejaví nie len v rodinnom kruhu. Každá jedna postava tu má svoje miesto a zamieša kartami po svojom. To vyvrcholí do skvelého finále, ktoré začína pre mňa už 9. dielom. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprávem opomíjená enormní pecka Netflixu, která jde proti proudu a s každou další sérií zraje jako víno. Kdekoho může totiž ve svých prvopočátcích vyloženě nudit a mást, třetí řada je ale tak perfektním seriálovým thrillerem, že bych se Ozark nebál dát hned na to pomyslné 11. místo mezi nejoblíbenějšími seriály. Těhle 10 dílů se totiž sledovalo naprosto samo. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by tak skvěle rozjetý epos začal sklouzávat k do rutiny. a některé postavy prostě už jen tak zůstanou mimo? Rozhodně Ne!  Jasně, Po Breaking Bad, Better Call Saul, a Dextrovi je laťka vysoko..., Ale v Ozarku se klubko vztahů a průserů stále víc zamotává a utahuje. Je to až fascinující, jak se utahují šrouby. ...až najednou  přijde konec další hodinové epizody, a necháš dojet další skvělou věc ze soundtracku. Bratrova psychika, to je fakt síla. V různé míře má mnoho z nás občas trochu nerovnováhu v elekro-chemii mozku, ale zde je těžká bipolarita strašidelně uvěřitelná. poslední díl je tak silný, že graduje a vlastně i shrnuje příznačný motiv Ozarku, kdy hodně špatné věci se mohou stát i pro slušnou rodinu prostou rutinou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajuca seria. Viac dynamiky, viac psychologie postav, perfektna chemia, ci uz v "rozsirenej" rodinke Bird-ovcov, alebo u ich spolupracovnikov, clenov kartelu, ci FBI. Udrzala ma v nepretrzitom zaujati kazdu jednu cast a zabavnost, ocakavanie a napatie bolo bez "vaty" a stabilne vysoke. Zopar skratkovitych drobnosti, avsak nic prilis rusiace. Ku kazdej epizodke som sa kratkym zhrnutim uz vyjadril, a tak nema zmysel viac prezradzat. Odporucam vsetkymi desiatimi. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozark zmutoval do ultimátně napínavýho seriálu (díl od dílu lepší). Bere si dobrý věci z pecek jako Breaking Bad, Homeland nebo Ray Donovan, a přitom se nebojí ukázat svůj vlastní ksicht ve scénách, kdy se o slovo hlásí hutný drama s prvky černého humoru. Pět hvězd je skoro málo, oproti minulý sezóně je to velkej krok kupředu. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama