Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních animovaných seriálů co jsem doposud viděl. Všechny ty postavy jsou tak brilantně napsané, příběh je přímočarý, nikde nezadrhává a úplně vás to vtáhne tou temnou atmosférou s upíři tématikou. Celé je to zabaleno do perfektní animace, která při akčních scénách dominuje a vy budete zírat s otevřenou pusou. Seriál bohužel u druhé série lehce spadl na kvalitě, ale i přes to se jedná o výbornej seriál a mrzí mě, že jsem to už viděl, protože bych si to dal znova.  8/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Samo o sobě to (zatím) nefunguje, ale čistě jako ukecaný navnazující prolog před první regulérní kapitolou to obstojí veskrze solidně. Značce to ostudu nedělá, vizuální stylizace padne jak ulitá (škoda jen, že hudební motivy to nepřevzalo z her) a základy to pokládá dostatečně kvalitně, aby se na nich daly v budoucnu vystavět velké věci. Tak snad se to zadaří, ale Warrenu Ellisovi věřím. | S1: 3/5 | ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Zatímco první série byla jen takové naťuknutí, jestli tohle zaujme někoho i mimo Japonsko, tak dalšími sériemi se z Castlevanie stává regulérní pecka, která baví dějem i vizuálem. Postavy jsou rozličné a zajímavé, postupné budování světa a mytologie vtáhne a člověk se nemůže dočkat dalšího dílu. První dvě série tvoří relativně uzavřenou kapitolu a třetí naopak velmi pěkně načíná další. Přibylo postav i dílů, takže se jde více do hloubky a baví to čím dál více. Castlevanie byla v herním světě velkým pojmem, ale v dnešní době je tato série úplně mrtvá a vcelku zapomenutá, takže je fajn se do tohoto zajímavého světa ponořit skrze povedený seriál. Přestože anime nemám rád, tak toto mě skutečně nadchlo a těším se na další série. Čtvrtá a poslední série neudělala zbytku ostudu a jedná se povedené zakončení celého seriálu. Jsem rád, že se to neroztahalo a udrželo si to potřebnou kvalitu. Má to začátek, prostředek i konec, navíc to i celé skvěle vypadá. Rozumná délka z toho dělá jasnou volbu pro všechny fanoušky anime a dobrého fantasy. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Finále druhé a třetí sezóny naprosto fenomenální. Škoda jen že cesta k nim je dost zdlouhavá. Drákulovi generálové jsou tu ani nevím k čemu, až na čestnou výjimku. Ve třetí řadě je zase spousta dílů, kde se jen přešlapuje na místě a filozoficky se nad něčím bádá. Přesto se nedá říct, že bych se nudil, ba naopak velmi se těším na další pokračování. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Japonske anime look like. Je to celkom pecka, akurat preco sa v relativne temnom a dospelom serialy postvy musia chovat tak infantilne. Nechapem. Vysoka vekova prisupnost. Pribeh drsny a krvavy. A obcas to prelozia scenami ako pre male deti. Mimo to som ale spokjny. Fandim kazdej veci s Drakulom, ktora nie je ponizujuca hovadina. Hru som nehral ale tipujem ze toto moze byt povazovane za vydarenu hernu adaptaciu. Epizody su kratke a tri serie sa daju zbuchat fakt rychlo. Pohodove 4*. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama