Reklama

Reklama

Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2020, 6 h 34 min (Minutáž: 42–61 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.série je jedno příšerné zklamání. Nadstavovaná kaše s absurdním jednáním všech hlavních postav z jediným cílem natahovat. Zcela vyprchala Profesorova nápaditost a geniální hra s policií na kočku a myš. Plánované operace jsou zcestné a nelogické. Nudné dialogy postav a citové propletení jak z mexické telenovely. 6/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne naslabšia séria, blamáž. Ak to takto bude pokračovať ďalej v poslednej serií tak to bude jedno fiasko. Prvé serie sa ešte ako tak dali ale táto lgbt propaganda ktorá sa ukázala v tejto serii je fakt smutné. Hlavne to s Berlínom a Palermom v poslednej epizóde. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale užívateľské útoky na Trevora sú prehnané. Sme na databáze kde má každý svoj názor na danú vec, aj keď zlé recenzie na obľúbený seriál by pobúrili isto každého z nás ale vypisovať nadávky a osočovať neznamého užívateľa len kvôli tomu že vysloví svoj názor je fakt sila. A to akože ako skončilo? Fanúšikovia sa poriadne načakajú, mohli to ukončiť v tom najlepšiom? Samozrejme profesor sa dostane aj zoči voči vlastnej smrti. 2* ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. V podstatě je už loupení vedlejší, řeší se hlavně vztahy...což je vlastně absurdní. Co bylo v první řadě zajímavě namixováno, je tady odstředěno a zredukováno na často přiblblé hašteření. Jenže ty předchozí řady byly tak vtahující a postavy má člověk tak pod kůží, že i když stojí tři epizody v řadě za houby, podívate se i na ty další, protože vás zajímá, jak dopadnou. Hrozby totiž tvůrci hromadí dál. Jenže tato řada, to už je i špatná telenovela. Ovšem opět s posledními epizodami, které jistý příslib do budoucna mají. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série docela ušla. Těšil jsem se na další. Nastal den s velkým D a já se mohl znovu vrátit do "Banco de Espaňa" pomocí nové série La Casa De Papel. Za celý den jsem jsem zhlédl všech osm dílů. Nelituji toho. Byla to jízda! Od začátku do konce. Jeden zvrat za druhým. Seděl jsem pevně v křesle a ani se nehýbal. Mé oči hleděli na obrazovku s rozlišením FULL HD do té doby něž se zobrazili poslední titulky. (Samozřejmě v této větě přeháním. Došel jsem si asi šestkrát na záchod,snídal jsem jsem cereálie s plnotučným mlékem, poobědval jsem s rodinou, večeřel jsem chleba s máslem se salámem vysočinou a vychutnal si nealkoholické světlé pivo Birell . Spoustu dalších činností jsem vykonal při koukání na toto osmi-dílné pokračování... Přece tady vše nebudu vypisovat....Jste tady přece kvůli něčemu jinému, ne?) Takže. Doporučil bych novou sérii? Ano, rozhodně. P*sr*li do autoři? ***** ne! Vytkl bych něco? Jen to, že to bylo moc krátké a já závislák bych klidně ještě pár hodin koukal. Nemohl bych přestat. Tak možná je dobře, že není více dílů. Zatím... No sami uvidíte na konci. Co se stane. HODNOCENÍ: ,,výborný" ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se těch kupících se názorů, že se v prozatím poslední sérii z našich oblíbených lupičů stali nepříjemně arogantní tupci, kterým přestával fandit i sebezarytější divák. K tomu bohužel zpočátku řady skutečně došlo a mě osobně nesmírně zamrzelo, kam se původně tak geniální seriál vypracoval. Druhá půlka se naštěstí uklidnila v rámci zbytečných vztahových patosů a vrátila mou zvědavost zpátky tam, kde mile ráda posečká na sezónu pátou. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)
  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)

Reklama

Reklama