Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (81)

Nalimator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 2 mi přišla už trochu lepší, něco se občas dělo. Stále sice spoustu chyb, nelogičností, zbytečných rozhovorů a flashbacků, ale občas se alespoň objevila nějaká akce a posunulo se to dopředu. Nechápu, proč si aktéři (jak lupiči tak policajti) v tomhle seriálu rozhodli řešit všechny svoje midráky v průběhu loupeže. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla velmi podobná sérii první. Bohužel však přibylo hodně prapodivných zvratů, iracionálního chování postav a především strašné spousty scénáristických berliček, které uměle vytvářejí a zvyšují napětí. Použití podobných principů hned v druhé sérii smrdí lehkými projevy zoufalství. Velmi otravné rovněž bylo kolik času je věnováno partnerským vztahům a kolik loupeži samotné. Místy to sklouzává skoro až k nějaké laciné jihoamerické telenovele. Naštěstí stále fungují alespoň závěrečné cliffhangery. [70 %] ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série na začátku šlape na plyn a drží skvěle rozehranou loupež. Sled událostí se přiostří a Profesor je zahnán do kouta a brutálně mu tiká čas. Atmosféra houstne, že by se dala krájet hlavně kolem Tokio. Berlín potvrzuje roli chladného psychopata. Poslední dva díly jdou geniálně promyšlené. Nápadité a dramatické zakončení plné emocí. 8/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá, počáteční kouzlo první řady zmizelo. Navíc je ta druhá o dost telenovelovější. Přestože je to festival zavlasypřitažeností, bavilo mě to. Jen to není zdaleka tak chytré, jak jsem si z toho hype kolem představoval. Naštěstí mi to vynahrazuje postava inspektorky Raquel....přesně můj typ. Dám 4*, ale jsou opravdu slabé. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi zešíleli.Dát tomuto scénáristickému průjmu takové hodnocení...nikdy jsem neviděl tak trapný seriál s tolika nelogickými hovadinami.Jak to lidi děláte, že se vám to líbí?Vypnete mozky a čumíte na hýbající se obrázky?Už jen to, že si vybral génius profesor na tuto akci největší ubožáky a neumětely ve Španělsku je na ránu,ale že tým policie vede frustrovaná policejní vyjednávačka, která si neumí udělat pořádek ani doma? ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama