Reklama

Reklama

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

  • Francie Astérix : Le secret de la potion magique (více)
Trailer 3

Tajemství síly obyvatel malé galské vesničky se ukrývá v kouzelném lektvaru. Recept na jeho výrobu pečlivě střeží druid Panoramix. Vždy býval expertem na sběr jmelí v korunách stromů. Když ale jednoho dne utrpí ošklivý pád, musí si připustit, že už není nejmladší. Uvědomí si, jaká by byla katastrofa, kdyby návod na magickou směs zapomněl. S pomocí svých věrných přátel, Asterixe a Obelixe, se vydává hledat vhodného talentovaného následovníka, kterému by své řemeslo a tajemství lektvaru mohl předat. To ovšem vyvolá zájem těch nejmazanějších a nejhanebněji smýšlejících druidů. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (121)

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Ten konec beze sporu je neAsterixovský, zase to má ale jinačí šmrnc a něco výjimečného. Koneckonců Mise kleopatra měla taky dost jiný humor a dodnes je legendární. Příběh má jinak humor veskrze Asterixovský, který cením právě pro to, že je tak "nezvykle neamerický" a navíc i zápletka je teď poněkud hlubší, než je u Asterixů běžné. Oproti sídlišti bohů nevidím výraznější zhoršení a je to příjemná jednohubka, která snad nemůže nikoho urazit. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jako předchozí film, je i tohle super zábava, po dlouhé době sem se od srdce zasmál a dobře bavil. Navíc je zde super záporák a finále má dobrou jiskru. Na filmu je nejlepší, že na nic netlačí a velice dobře plyne, takže se mi nestalo že bych se nudil. A navíc tady hraje song You Spin Me Round, co víc chtít ? Naprosto perfektní. ()

Reklama

hábič 

všechny recenze uživatele

Nejnovější animované dobrodružství mých oblíbených galských hrdinů jde s dobou a má co nabídnout i tomu nejnáročnějšímu současnému divákovi ale zároveň zachovává a ctí tradici klasických Asterixových dobrodružství. Napětí, humor, akce a i trocha toho ponaučení v něm zkrátka nesmí chybět. Animace je o proti Sídlišti bohů zase o stupínek lepší a já jsem z ní byl naprosto nadšený. Co se týká českého dabingu, tak k tomu bych pár výhrad určitě měl... Myslím si že nejen pro mě je zkrátka duo Terš a Schánilec, které mám z dětství zaryté v paměti, nepřekonatelné. Těším se proto až film vyjde na DVD/BD a budu si ho moct pustit v originále s mým oblíbeným Christianem Clavierem. ;-) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Můžu říct, že jsem se asi 2x opravdu zasmál. Což je, nezlobte se na mě, na tuhle výkladní Francouzkou výkladní skříň zatraceně málo. Když snímek skončil ve stylu robotických autíček, přišla první vlna pocitů, že tohle se moc nepovedlo. Když jsem si o pár vteřin později uvědomil, že to byl vlastně Asterix dost bez Asterixe a Římanů tak jsem věděl, že tentokrát to šlo mimo mě. Pár vtipných scén, dvě opravdu dobré jinak ale podprůměrný díl. 55 procent. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděl díl Sídliště bohů, ale jako anime pro celou rodinu rozhodně potěší. Vizuál hezký, příběh trochu o ničem, ale má příjemný náboj a hlavně uvidíte něco neuvěřitelného, létající slepice, opravdu ty slepice létaly. Né vážně, je to dobrá podívaná. .... HODNOCENÍ: 70%(4*) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Asterix se poprvé objevil v komiksu „Asterix The Gaul“ z roku 1959. (3T)
  • V úvodu a v závěrečném souboji zazní píseň „You Spin Me Round“ skupiny Dead or Alive. (Asmodin)
  • Film byl zpracován v pařížském studiu Mikros Image Animation. (mar48)

Reklama

Reklama