Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I Feel Pretty je velmi trefnou feministickou jízdou, ze které skeptický pohled na svět očima amerických žen trpících mírnou či horší nadváhou sálá ze všech koutů. Amy Schumer zajisté není žádnou herečkou, kterou bych si kdy troufl vyhledávat, tahle role jí ale až na přepálené chvilky sedla a komedii dotáhla v podobné tónině, jako ji začla, až do zdárného konce. Nebudu zas a opět lhát, že mě sem, jako v případě neviditelného In Darkness, dotáhla minirole Emily Ratajkowski. Snad kvůli ní budu moci přestat trpět průměrné snímky a dočkám se obdobně skvěle procítěného díla jako bylo We Are Your Friends. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

JSEM BOŽSKÁ má dost velkou podobnost s filmem TĚŽCE ZAMILOVÁN.Jsem božská je snímek který působí jako energeťák a i přesto že jsem byl dost unavený když jsem si ho pustil probral mě velmi rychle.Hlavní hrdinka Amy Schumer tedy filmová Renee je žena která by chtěla trochu víc té pozornosti od okolí a zápasí s klamavým dojmem,že když nevypadá jako modelka tak má menší šanci zaujmout.Časem si uvědomí že je to její vlastní osobnost čím omračuje přihlížející.Od filmu jsem čekal že to bude takový opak seriálu Pobřežní hlídka kde filmaři museli pročesat Ameriku aby našli tucet pohledných hereček do role plavčic běhajících po pláži,ale i v tomto filmu se našlo několik pohledných hereček a s Pobřežní hlídkou mini podobnost.Závěrečná řeč hlavní hrdinky byla víc než trapná.Jestli měl tento film dodat sebevědomí zamindrákovaným ženám tak to se asi nepovede,ale pobaví víc než krásné kamarádky které se snaží ty méně pohledné zastínit. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ale jo...s odřenýma ušima,ale jo...zhruba do půlky je I Feel Pretty vtipná a příjemná záležitost,kde je Amy Schumer (kterou zase úplně nemusim) za sympaťandu a věřím,že se v ní uvidělo hodně divaček.Pak ovšem přijde zlom (jak jinak),kdy se hlavní hrdinka začne chovat jako kosočtverec,aby posléze prozřela a mohlo dojít k finálnímu moudru.Jakkoliv jsem celkem dlouho přemýšlel,že dám jen 3 hvězdy,protože mě v jednu chvíli (cca 20 minut) film neskutečně iritoval,převládl nakonec prvotní good feeling a tudíž je to za 4 ač velmi těsně...70% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce nieje božská, ale vo svojej podstate náramne sexy. Nechcem znieť, ako nejaký pokrytec, ktorý sa prispôsobí na pár minút len preto, lebo si to situácia vyžaduje, ale mať pri sebe tak skvelú ( aj keď len podľa scenára vymyslenú ) babu, tak sa rovno žením. Viem, že každý hľadá tú svoju modelku ( modela ), ale Amy akosi dokázala, že sa to dá aj vo väčšej konfekcii, ako je erotický štandard. Ok! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)

Reklama

Reklama