Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (206)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jako jo, já tyhle filmy prostě můžu. Jasně, od prvního momentu víte, s naprostou přesností, jak to skončí. Ale co, občas je to potřeba. U sledování tohoto snímku jsem tak krásně vypnula a na necelé dvě hodinky na nic nemyslela a jen se vezla, usmívala se, radovala... :) Jsem holka, vole. Takže jo, za mě sakra jo. Navíc, děcka potřebují tátu! A ne že ne ;) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Film trefenej v bedně a tak mě začátek chytl, že jsem trpěl reklamy, abych to dokoukal. I přes to, že je Farisová jakási taková bez dechu a života, Derbez a jeho Speedy Gonzales na prdeli jedou a dávaj týhle story pořádnej kouř! Pointa filmu je naprosto obyč, přesto je to neuvěřitelná zábava! Pohodová romantika za čtyři silný. 80% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

i přesto,že jde o další důkaz toho,že v hollywoodu dochází nápady je Overboard bez problémů shlédnutelnou záležitostí.Je to sice všechno předvídatelné až běda,ale Eugenio Debrez (ve stejné roli jako v čemkoliv předtím) je pořád natolik neokoukanou tváří,že mu divák fandí.Bohužel se to samé nedá říct o Anně Faris,která je nesnesitelější než obvykle a hlavně díky ní jsem měl s Overboard občas celkem problém a je to tak jen za 3...60% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na mě vykulené oči Anny Faris nefungují. Naopak - je mi neskutečně nepříjemná :D Film je ohromně předvídatelný a je to sladký, jako marmeláda. Ale chtěla jsem vypnout u cvičení a docela jsem se pobavila :D Průměr, který mi přinesl plno myšlenek na to, jak se mám já, jak se mám boháči a za kolik bych prodala tu loď za 60milionů :D ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

“Mám chuť na niečo sladké, ale nie až priveľmi sladké...čo by to mohlo byť..už to mám! Mango!...alebo papája?😁” akoby som počula seba a svoju dilemu na dovolenke😁.Overboard je milá komédia, ako stvorená na leto, a mňa chytila v niečom za srdiečko. A dobre som sa pobavila, že najprv musí chlapec dostať amnéziu, aby začal normálne žiť a pomáhať s domácimi prácami.🙂 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Dve z postáv v mexickej telenovele sú Catalina a Arturo. Rovnaké mená sú v príbehu v pôvodnom Cez palubu (1987). (Arsenal83)

Reklama

Reklama