Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Parádní scifi animák. Tohle jsem našel čistou náhodou a rozhodně toho nelituji. Za začátku jsem si říkal, že hlavní hrdina je neskutečně otravný a myslel jsem, že to vypnu, ale dal jsem tomu šanci a nelituji. Z té otravnosti tvůrci dokázali udělat hlavní přednost seriálu a od začátku do konce každého dílu jsem se rozhodně nenudil. Vtipné, svižné a zábavné. Rozhodně se těším na další sérii. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Gary mi přijde tak neuvěřitelně otravný, že mám problém ten seriál ukoukat, i když se aktivně snažím. Není to dorky milý loser s velkými sny, je to namachrovaný egoistický pablb, který na všechno reaguje jako desetileté dítě. Chci, aby se mi ten seriál líbil: zajímá mě příběh, líbí se mi epické a emotivní momenty, kdy hraje cool písnička a ve slo-mo vybuchují hvězdy, zatímco dva hrdinové v bojových skafandrech padají vstříc smrti... ale pak tam přijde zase nějaký dementní vtípek v té jeho HROZNĚ KŘIČÍÍÍM-a-pak-hned-šeptáááám intonaci a kouzlo je pryč. A jsem naštvaný, protože kdyby hrdina byl cool Avocato místo Garyho, tak to miluju - a teď nemůžu. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Rickem a Mortym je čistě náhodná. Tohle je děláno trochu jinak a více vám předhazuje daný vtip. Stylem "Kdyby jste se náhodou nesmáli, tak se smějte ! Budete se smát !" No prostě tlačení na pilu občas. První řada se celkem dala a je to tak na 80%, ale druhá řada už ničím moc neoslňuje a musím snížit ze 4* na 3*. Uvidíme, jak to půjde dál. Tak ten humor už se opravdu nedá zvládnout 2* ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neverím tomu, že tento animovaný seriál je až tak nehorázne dobrý. Po prvom diely to vyzerá ako komédia, no nakoniec sa z toho vykľuje hrdinský príbeh plný silných emócii , výborného humoru a skvelých postáv s parádnou hudbou.Pre mňa je to jeden z najlepších ak nie najlepší animovaný seriál z ktorého dúfam bude ešte veľa sérii.Takýto koniec som teda nečakal sánka dolu a na záver len Chookity pok. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len polovicu prvej série, ale viac nedokážem. Animované je to pekne a cítiť z toho hravosť a epickosť, ale pre mňa osobne to kompletne zráža štýl humoru, ktorý mi príde nielen nevtipný, ale až úplne otravný. Odporúčam pozrieť prvé dve časti - ak vám humor sadne, sadne vám aj seriál. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Tvůrce seriálu Olan Rogers vytvořil první pilot již v roce 2010. (bignothing)
  • Seriál vychází ze tří krátkých filmů Gary Space, které režisér Olan Rogers zveřejnil v roce 2010 na svém YouTube kanálu. V roce 2017 na YouTube zveřejnil také pilotní díl seriálu Final Space. (D.Moore)

Reklama

Reklama