Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nový film s Adkinsem,kterého jako jednoho z mála dnešních akčních herců považuji za nástupce borců jako je Stallone,Arnolda Jean Claude Van damme,Lundgren atd,vás bude vadit,pokud jste fandy tohoto žánru.Jde o film ,který jak se dá očekávat je plný soubojů a to hodně dobře provedených.Yuri Boyka to mlátí hlava nehlava a když k tomu je i dobrý příběh tak za mě celkově 85% a pět hvězd.Doporučuji všem kdo má rád bojové filmy a nejen je. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady je to hlavně o tom, na jakou rychlost jede Scott Adkins a on očividně jede na nejvyšší stupeň. Co tu předvádí v aréně je naprosto neskutečné, a i když je samotný příběh hodně velké klišé, tak jeho akčně akrobatické výstupy prostě dokazují, jaký je machr a že si prostoru před kamerou zaslouží co nejvíce. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

No pribeh je proste ty volee! ale je jeden z nejlepsich v serii, z adkinse je dobrak, ktery to nema jednoduche a o jeho pomoc neni zajem..taky klasika..porad veri v boha a vypada cool..bojovky mimo i v arene sou zase top, ale uz je to cely takovy overthetop a warrior je neprekonan, ktery je o mnoho realistictejsi..ale na to seru a mame tu nejlepsi undisputed! uz to chce dalsi a doufam ze nebudem cekat tak dlouho! boyka je borec a charakter. davam klasicky plnou palbu. update: videl sem podruhe a proste tomu nemuzu dat plno..souboje sou horsi nez ve 3tim, kde byl finalni epickej fight a tady pff.. nebylo to proste ono..dam 4 jen kvuli kvalitnim fightum a adkinsovi jinak je to plebs :( ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins hledá vykoupení, jediné věc, o kterou stojí, je slyšet pár slůvek odpuštění od vdovy, co vede komunitní centrum, ve kterém děti rády kreslí. Všechny souboje jsou tak vlastně jen takový křoví mezi tím, jak Adkins myslí na ruskou vdovu a hlavní záporák není bitkař, ale hlava místní mafie v podání izraelskýho Roberta De Nira. Ale bitky jsou pořád v cajku. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Konečně je dlouhé čekání u konce a já si film,na který se již dlouho těším vychutnávám plnými doušky. Příběh je opravdu jednoduchý a navazuje na předchozí dva filmy. Žádné zvraty tu nečekejte, protože film si jede v kolejích předchozích filmů. Kromě Adkinse a Ganeva se tu neobjevují žádní herci z předchozích filmů, což mě i trochu mrzí, protože mi zde chyběla hlavně role Gagy, který se zde mohl klidně také objevit v menší roli jako Ganev. Ostatní herci jsou pro film dostateční a fighteři opravdu umí. Záporák je solidní slizák a i protivníky litovat nebudete. Obsazení ve trojce mi vyhovovalo víc. Chybí mi tu i hlášky, které jsem si v předchozím díle oblíbil. Když ale přijdou ke slovu souboje, tak člověk zapomene na to, co mu chybí z předchozích filmů. Choreografie je ještě vymazlenější, než u předchozích filmů a člověk opravdu kroutí hlavou nad tím, co jde natočit bez zbytečných rychlých střihů. Všemožné údery jsou opět zvýrazněny pěkným zpomalováním a ještě víc dodávají na údivu. Navíc je zde soubojů opravdu hodně a jak už jsem psal, všichni borci opravdu umí. Konec filmu se mi hodně líbí a asi další film už nebudu, což je na jednu stranu škoda, ale na druhou je to víc než skvělé zakončení série. Já se u filmu opravdu bavil a dlouho se mi nestalo, že bych film pustil okamžitě znovu. I přes zmiňované neduhy musím dát filmu 100%, protože Boyka je zpět v plné síle!!!!!!!! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva na Ukrajine a v Rusku, tak jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • Na hraničním přechodu, kde je Yuri Boyka (Scott Adkins) kontrolován ruským vojákem, je závora s cedulí STOP. Text stop je napsán v latince, ale měl by být v azbuce. (Matej.Mirejo)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama