Reklama

Reklama

Terrifier

Trailer 1

Maniak, skrývající se za maskou klauna jménem Art, si užívá halloweenskou noc po svém – brutálně vraždí každého, kdo mu přijde do cesty. To je i případ dvou mladých slečen, vracejících se z mejdanu. Budou mít šanci na přežití? Režisér Damien Leone navazuje tímto celovečerním filmem na svou krátkometrážní tvorbu o klaunu Artovi. (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Uznávám, vidět toho klauna jako malej, tak mám nachcáno. Krví se nešetří, nechutný to je hodně timpádem masky povedený (nechápu sebe, že jsem si k tomu filmu dával sandwich a jogurt), je to hodně levně udělaný, od příběhu nic nečekej jde tam jen o ty vraždy..rozhodně né tak hrozný jako All hallows eve. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Psychopat dobrý, jen je strašná škoda, že si snímek házel celou dobu klády pod nohy naprosto dementním scénářem postrádajícím jediné zrnko logiky, což sice bývá v rámci žánru na denním pořádku, ale tento snímek to posunul ještě mnohem dál. Je to celkem škoda, protože v rámci gore se režisér rozhodně uměl odvázat a jednotlivé scénky jsou příjemně zvráceně brutální, že srdce nejednoho psychopata zaplesá při sledování radostí. Jen každou takovou scénku vždy spolehlivě pohřbilo nesmyslné jednání snad všech postav včetně ústředního vrahounka. [60 %] ()

Reklama

FromHell 

všechny recenze uživatele

Nie! Kingov PENNYWISE nieje najviac creepy klaun v hre! Klaun zvaný Art je naozaj skurvený hnusák a potrebuje jednoznačne pokračovanie s väčším rozpočtom,nech sa Leone môže plne realizovať.Verím,že sa po tomto snímku režisér zviditeľní a získa tak lepšie možnosti ukázať svoj potenciál,pretože tento flick je mega! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé, co předchozí kraťas, jen přetáhnutý do celovečerní délky. Vraždící klaun i zde nahání své oběti za doprovodu povědomých syntezátorů (řekl tu někdo Carpenter?), navíc podpořený špinavým vizuálem sedmdesátkových grindhousů a několika kbelíky umělé krve. Očividně levné, ale vůbec ne špatné. Je to sice hodně primitivní naháněčka s dostatkem gore scén (ta s pilou jde dokonce už za hranice diváckého vkusu), ale jelikož mim-zabiják se poměrně činí a ženské hrdinky ho mnohdy odmítají dorazit, všelijak zmasakrovaných figurín přibývá. Komu tohle stačí, bude si asi chrochtat blahem. Na mě už to bylo - zhruba od poloviny filmu - až příliš natahované. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Terrifier mě vystrašil pouze svým lobotomickým scénářem. Snímek se vyznačuje neskrývanou idiocií postav, což u céčkového hororu nepřekvapí. Avšak i autoři žánrových braků se obvykle snaží respektovat kontinuitu logiky a důsledků chování. Jestliže postavu neomezí v pohybu ani několikanásobné probodnutí nohy, tak sledujeme nového Terminátora, a nebo máme co dočinění s esencí scénáristické hlouposti. Damien Leone oslavuje násilí skrze bezmyšlenkovitý příběh, jenže i ten musí být zasazen do uvěřitelného rámce. Amatérské ztvárnění gore scén pak navozuje dojem osmdesátkových kečupových matlanin. Všechno špatně. Jakožto zdejší hororový expert hodnotím odpadem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • V jedné scéně ke konci filmu se Art (David Howard Thornton) projíždí na malé tříkolce. Je to odkaz na hororovou sérii Saw (od roku 2004), kde na tříkolce jezdí loutka klauna, kterého ovládá John Kramer (Tobin Bell). (noelcoward73)
  • Terrifier měl premiéru na filmovém festivalu Telluride Horror Show 15. října 2016. (Worry77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno