Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se svůj "komedie" trip zakončit ještě tímto dílem. No ... Nemám jediný důvod proč tomu dát rovnou odpad jako zde většina z vás. Těch 40% to prostě hodí. Taková "béčková" česká komedie no. Obsazení si myslím víc než super, příběh je trapnej ale né zas tak trapnej že bych měl nutkání po deseti minutách odejít. Nevím asi tedy moc nechápu CZ scénu a po přečtení recenzí zde na ČSFD jsem zřejmě úplný negramot mezi filmy. Nojono nedá se nic dělat, hold se asi mám ještě co učit od profesionálních "diváků" ... Závěrem: viděl jsem tedy už mnohem víc trapnější a nudnější české komedie než je tato. Takže tak no. ;-) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pan Cieslar žije asi v nějaké paralelní realitě jinak si nedovedu představit vysvětlení k tomu co točí za filmy. Film vypadá jako laciná kopírka Žen v pokušení (manželský pár v krizi a matka psycholožka co jim radí) akorát s horší zápletkou a hereckými výkony. Bohužel stejně jako i v případě Špindlu skoro vymizel humor (až na jednu vtipnou scénu) a herci vypadají jako by odříkávaly naučený text. Pochválit se tak dá pouze soundtrack od Xindla X jedna slovenská herečka a postava dcery jinak nic. Konec už je totální píčovina poslal jí jednu sms o schůzce a oni ho obviní ze sexuálního obtěžování. 20 procent. P.s. nechápu jak to mohlo jít do kin ()

Reklama

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Mám jednoduchou otázku. Kam až může klesnout české filmařské dno? Jak někoho může bavit točit něco tak trapného, nesofistikovaného a doslova ubohého? Vždyť tohle se dalo pojmou úplně jinak, lidštěji a hlavně s větším důvtipem. Jen těžko chápat, proč si někdo myslí, že v roce 2018 bude hrozně cool, když postavám nasadíme velké kulaté brýle nebo přiděláme neupravené kotlety? Jednotlivé postavy ze sebe dělají takovou šaškárnu, že to není vtipné, ale smutné. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Dost slabá oddechová komedie. Je smutné, že se režisér M.Cieslar snaží "vyfutrovat" slabý scénář (J.Míka) Product Placementem (např.BMW zubaře - P.Kříž atd.) . Začíná sklouzávat na úroveň tvůrce "řachand" = sraček Z.Trošky, oblíbence "Borise Jelcina z Prahy" - M.Zemana... . Takže jen 2 - 2,5 hvězdy a 30 % , a to jen za dobře vybrané lokace a pár vtípků zahradníka/spisovatele (J.Lábus) a tety Marty (V.Cibulková) a to jsem dost nadhodnotil ..... . ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Títo Česi dokážu skutočne preraziť akékoľvek dno, čo sa týka určitých žánrov. Romantické komédie sú jedným z nich a ide to od hrozného k horšiemu. Toto je prípad, kedy pozeráte nejaký film, krútite hlavou a mátate, čo asi tak chcel režisér týmto povedať. Podľa mňa zbytočná komédia - ak sa to teda takto dá nazvať - ktorú z úplného dna ťahajú len krásne slečny, na ktoré sa dá pozrieť. Čuduj sa svete, najkrajšia z nich je Slovenka. Ináč, ale ťažká bieda. Veľmi slabé dve hviezdy. 30 % ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama