Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pan Cieslar žije asi v nějaké paralelní realitě jinak si nedovedu představit vysvětlení k tomu co točí za filmy. Film vypadá jako laciná kopírka Žen v pokušení (manželský pár v krizi a matka psycholožka co jim radí) akorát s horší zápletkou a hereckými výkony. Bohužel stejně jako i v případě Špindlu skoro vymizel humor (až na jednu vtipnou scénu) a herci vypadají jako by odříkávaly naučený text. Pochválit se tak dá pouze soundtrack od Xindla X jedna slovenská herečka a postava dcery jinak nic. Konec už je totální píčovina poslal jí jednu sms o schůzce a oni ho obviní ze sexuálního obtěžování. 20 procent. P.s. nechápu jak to mohlo jít do kin ()

Kaktusak12 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že letos už nic Renčovu psychojízdu Zoufalých žen nepřekoná...bohužel se tak stalo. Věčně tvá nevěrná je opět podivnou splácaninou, která se marně snaží vypadat jako komedie. Klidně prominu fakt, že jsem se za celý film zasmál asi 2x..To, co mě ale skutečně vadilo byla debilita a nelogičnost děje. Co víc k tomu říct? Cieslar prostě natočil film o ničem a mě okradl o 90 minut života.. ()

Reklama

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Mám jednoduchou otázku. Kam až může klesnout české filmařské dno? Jak někoho může bavit točit něco tak trapného, nesofistikovaného a doslova ubohého? Vždyť tohle se dalo pojmou úplně jinak, lidštěji a hlavně s větším důvtipem. Jen těžko chápat, proč si někdo myslí, že v roce 2018 bude hrozně cool, když postavám nasadíme velké kulaté brýle nebo přiděláme neupravené kotlety? Jednotlivé postavy ze sebe dělají takovou šaškárnu, že to není vtipné, ale smutné. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kam se to dnes česká komedie až dostala, to opravdu nechápu. A už vůbec nechápu, čemu že všemu se hodlají propůjčit herci, kterých jsem si vážil... Cibulková, Rašilov, Vlasáková, Blažek, Kříž ten se snad dokonce začal specializovat na hraní v těch nejhoších shitech poslední doby jináč si to nedovedu vysvětlit. Zápletka tohoto filmu byla debilní ostatně jako film sám. Snad jediným přínosem možná byla přítomnost nové slovenské mladé krve Natalie Germani. Tato kráska exotického jména nehrála zase tak špatně, dobře se na ní koukalo a mohla by nahradit už odkvétající slovenské krásky typu sester Norisových, Táni Pauhofové či Lucie Siposové. Jak říkám film byl trága a nepomohl tomu ani výlet do Egypta. Přesto je to o jednu hvězdu nad Muzzikanty a jinými šílenostmi poslední doby. * ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

To je neuvěřitelné, taková sr..... umělá, falešná, povrchní, stupidní, nízká, klišoidní, trapná, nudná. Je mi upřímně líto herců, kteří v tomto paskvilu "museli" hrát a ničit si tak jméno a pověst.... Ještě, že jsem za to nemusela platit, jinak bych nejspíš reklamovala lístek. Film jako celek absolutně nefunguje, měla jsem chuť odejít po 20 minutách, ale chtěla jsem mu dát ještě šanci a být v hodnocení spravedlivá. Ale kdybych odešla, možná by to bylo lepší, aspoň bych se nemusela doslova modlit, aby ta hrůza už skončila. Docela zásadní otázka: Mělo to vůbec nějaký scénář??? Kdyby se udělovala Zlatá malina v ČR, myslím, že toto by byl suverénní vítěz nebo přinejmenším horký favorit! Tak mě napadlo, proč vlastně něco jako Zlatá malina v ČR není? Byla by to velmi dobrá zpětná vazba pro tvůrce a možná by přestali žít ve lži a plácat se po ramenou. Děkuji, že jste mi ukázali, jak vypadá opravdové dno českého filmu. Výborný komentář xxmartinxx (oficiálně návštěvnost 2018: 113 264 diváků/189 955 diváků pro Zoufalé ženy dělají zoufalé věci) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)

Reklama

Reklama