Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se svůj "komedie" trip zakončit ještě tímto dílem. No ... Nemám jediný důvod proč tomu dát rovnou odpad jako zde většina z vás. Těch 40% to prostě hodí. Taková "béčková" česká komedie no. Obsazení si myslím víc než super, příběh je trapnej ale né zas tak trapnej že bych měl nutkání po deseti minutách odejít. Nevím asi tedy moc nechápu CZ scénu a po přečtení recenzí zde na ČSFD jsem zřejmě úplný negramot mezi filmy. Nojono nedá se nic dělat, hold se asi mám ještě co učit od profesionálních "diváků" ... Závěrem: viděl jsem tedy už mnohem víc trapnější a nudnější české komedie než je tato. Takže tak no. ;-) ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem film před tím, než jsem se podíval na hodnocení a jsem trochu v šoku. 24% je fakt málo, podle mě si film zaslouží víc. Těžko říct čím to je. Cibulková je tam skvělá, Vlasáková taky, roli exekutora jsem se smál a Pavel Kříž tam úplně zazářil. Jasné, jestli někdo šel na tohle do kina a nechal tam jenom za sebe pětikilo, tak se to pak odrazí na hodnocení. No, hlavně buďme objektivní. ()

Reklama

Faltyni 

všechny recenze uživatele

Jakmile jde do kin český film, větřím propadák. Ale musím říct, že tohle zas tak špatný nebylo. Film nenadchnul, ale docela odsejpal a pozornost dokázal udržet. Párkrát i pobavil, bohužel těch momentů bylo poskrovnu, většinou totiž převažoval jen předvídatelný děj a trapný humor. Herecky potěšila Lenka Vlasáková a Pavel Kříž, ostatní nijak neoslnily. Co ještě za něco stálo, byla skladba Nevěrná od Xindla X, která ve filmu opakovaně zazněla. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Zatímco v televizi promrhají svůj potenciál věci jako Metanol, Dukla 61 tak do kin jde taková neskutečná srajda s heslem " nevěrou vstříc světlým zítřkům" . Jsem ochotný koukat na kdejakou kokotinu, když se aspoň zasměju, nebo když se mrknu na nahatý holky, rozomilý zvířátka nebo sportovní výkon, ale tady se nic takového nedostavilo, působilo to jako tv díl nějakých slabých Bakalářů, takže jednu hvězdu dám za jeden jediný moment, kdy jsem se zasmál - když nastoupil Pavel Kříž!!! Jinak úděsná bída, kterou nezachránila ani sexy Natalia, kterou režisér trestuhodně nesvlékl ani sympaťák Saša. ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes som mal masochistickú náladu a tak som si pustil tento film. Vôbec ma to nesklamalo, i keď po skončení filmu som mal zase náladu sadistickú, ale nebol nikto po ruke. Tak na toto chodia ľudia do kina? Ano, nenáročný divák (chcelo by sa povedať tupá lúza) to vďačne zhltne a ešte bude tlieskať. Ale prečo nie, každý má iný vkus. Len mi nešlo do hlavy prečo tí dobrí herci vždy na takúto kravinu kývnu. Ale potom mi došlo, že napr. Rašilov nemôže v rozhovore povedať: "To viete, túto chujovinu som vzal len preto, že bola dobre zaplatená a aj ja musím platiť účty a pôžičky atď. Ale keby som to verejne povedal už mi žiadnu takúto dobre zaplatenú kokotinu neponúknu". Asi tak. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)
  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno