Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil za Lábuse, Kříže a holky Germani a Sandevu. Nebýt nich, byl by to čistokrevný odpad. Režijní vedení herců mně přišlo jako od Trošky, jen pitvoření se, občasné přehrávání a křeč. P.S. Jestli ještě jednou zjistím, že v českém filmu jede někdo k moři, budu se mu vyhýbat obloukem až do smrti... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha těch českých komedií, která strhává naší domácí komedialní filmařskou tvorbu do sraček! Ani ostřílení herci jako Lábus, Kříž, či Cibulková nemůžou zachránit tuhle trágu... Krajně nesympatickej, slizkej Rašilov funguje skvěle jako klacek, hozenej pod nohy tohoto bijáku. Má hvězda patří Natalii Germani, páč to její tělo v bikinách bylo fantastický. 25% ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Film je natočen podle divadelní hry a ta divadelnost je na něm znát (navzdory úplně zbytečné sekvenci u moře - štáb si asi chtěl udělat dovolenou). Jsou tu zárodky komediálních situací, které mohly být dobré, kdyby je tvůrci neodbyli nebo předčasně neukončili. Vůbec celý film je natočen dost ledabyle, odfláknutě a uspěchaně. Hrozní jsou hlavně představitelé epizodních rolí, kompars a kamera. Film má ale i klady: většinou slušné tempo, pár hlášek, pár téměř povedených komických situací a některé herecké výkony (Rašilov, Kříž, Blažek). Nicméně jedno je jisté: Cieslar klesá níž a níž. ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes som mal masochistickú náladu a tak som si pustil tento film. Vôbec ma to nesklamalo, i keď po skončení filmu som mal zase náladu sadistickú, ale nebol nikto po ruke. Tak na toto chodia ľudia do kina? Ano, nenáročný divák (chcelo by sa povedať tupá lúza) to vďačne zhltne a ešte bude tlieskať. Ale prečo nie, každý má iný vkus. Len mi nešlo do hlavy prečo tí dobrí herci vždy na takúto kravinu kývnu. Ale potom mi došlo, že napr. Rašilov nemôže v rozhovore povedať: "To viete, túto chujovinu som vzal len preto, že bola dobre zaplatená a aj ja musím platiť účty a pôžičky atď. Ale keby som to verejne povedal už mi žiadnu takúto dobre zaplatenú kokotinu neponúknu". Asi tak. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jan Míka kdysi byl zárukou nadprůměrného řemesla a lehce dietlovských chvilek u televize (se svými klady i zápory), ale tohle? Nepravděpodobný paskvil a herecky i režijně šmíra, za který by se nemusel stydět diletant Magnusek ani čím dál horší Troška. Saša Rašilov už dávno vymetá každou srágoru, ale kam dala soudnost například Lenka Vlasáková? A fakt tohle natočil režisér Lebensbornu? Jako fakt!? ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)

Reklama

Reklama