Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, kde pracují jejich manželé. A také společná vražda. Chvíli to vypadá, že holky začnou žít svůj sen o novém šťastném životě, ale do cesty se jim staví překážky. Ty předpokládané v podobě vyšetřování důsledného brněnského kriminalisty Olina Nekulu, ale i ty zcela neočekávané. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že jsem viděl první díl. Alespoň už vím, že mohu trávit nedělní večery něčím příjemnějším než s tímto seriálem. Herecky sice dobré, ale většina postav a humoru je trapná. O explozi ani nemluvě. Holt zase okopírovaný zahraniční (finský) seriálový koncept. Ale proč seriály vyprodukované tv prima jsou takové nezajímavé?! ()

Franki69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vybuchující výletní lodě se v českých seriálech hned tak nevidí. I když je to poměrně nezdařilé CGI. Ale obávám se, že úvodní exploze je předznamenáním celého díla. To nejlepší bylo na začátku a zbyly jen různě poletující trosky. Linka „moravský kriminalista mezi pragocentristickými křupany“ je vyloženě otravná. Hlavní hrdinky, intelektuálně a technicky zdatné a schopné nějak (čertví jak vlastně) sestrojit bombu, za kterou by se nestyděl Mosad, scénář odsoudil do role „kravek“, které v rámci „ vdovského truchlení“ hltí seznamky erotickými seznamovacími inzeráty a tak podobně…Mrknu ještě na jeden díl, ale tenhle první za víc než 20% nestál…Jen nám může bejt líto, že za ty prachy, co to stálo mohla bejt koupená třeba švédská verze (https://www.youtube.com/watch?v=a-PfVd4zFL4) ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé seznámení s oběťmi, rychlá nepěkně udělaná akce, pak zdlouhavé seznamování se zbytkem postav. Nejdříve nám ukázali manžele jako pitomce. Z jejich žen se ovšem vyklubaly hloupé namyšlené slepice. Policisté až na Bolka jsou také za pitomce. Hlavně tím, jak se snaží trapně udělat pitomce z něj, protože je to balík, kterému je třeba vysvětlit, co je to metro. Konstatuji tedy, že všechny postavy z prvního dílu jsou až na jednu výjimku pitomé. Dialogy jsou prkenné a děj matný. Za mě žádná bomba, ale náznaky budoucího vývoje jsou trochu i nadějné. Je ale mnoho co zlepšovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemám zrovna ve zvyku (a ani nemám potřebu) koukat na novodobé české seriály,ale jelikož nebylo v danou chvíli na co koukat,z čiré zvědavosti jsem zkusil první díl a to co jsem viděl mě utvrdilo v tom,že dělám dobře,když českou seriálovou tvorbu ignoruji.Pokud byl tvůrčí záměr,aby se prakticky všichni chovali jako když zrovna dostali opuśťák z jedličkova ústavu a celé to měl být humor,pak budiž.Pokud to tvůrčí záměr nebyl,je něco hodně špatně.Všechny 3 hlavní hrdinky jsou na pěst (a o i přes to,že všechny 3 herečky považuji za celkém normální).Vrcholem všeho je pak humor vycházející z vyskytnutí se brňáka v Praze.Za ten by se styděl snad i Troška a věřím,že takhle se nechová ani sebedebilnější Pražák (potažmo policajt)...20% ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno ale úplnně všechno špatně. Další seriálová katastrofa dnešní doby. Podstatně horší než seriály z doby před sametem. Ty byly sice ovlivněny dobou, ale na většinu z nich se dalo dívat. Na tohle se dívat opravdu nedá. Vydržel jsem to jen se sebezapřením, protože chci vědět, jaká je současná seriálová tvorba. Tohle je tak hororově špatný seriál, že by se měl vysílat po půlnoci na stanici Horor Film. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama