Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, kde pracují jejich manželé. A také společná vražda. Chvíli to vypadá, že holky začnou žít svůj sen o novém šťastném životě, ale do cesty se jim staví překážky. Ty předpokládané v podobě vyšetřování důsledného brněnského kriminalisty Olina Nekulu, ale i ty zcela neočekávané. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Prima se opět překonala. Jestli chtěli stavět onu "komediálnost" na urážení Brna a Moravy, tak stejně z toho nakonec vyšli jako kreténi Pražáci. Inteligenci tvůrců (a vlastně i jimi vytvořených postav) dokreslil vlastně už úvodní záběr. Jet z Pahy na Vranov přes Pálavu a Nové mlýny vypovídá mnohé... :-))))) Zápletka je pak dost na vodě (a tím nemyslím tu vybouchnutou loď), kdy motivaci k vraždě má snad logicky jen jedna z hrdinek. Hlavně "nymfomanka", co si nevrzla 2 a půl roku, bo ji vlastní manžel nechtěl - to je slušný WTF. Hlavní postavy mi přijdou jako značně nesympatické slepice, kdy nějakou inteligenci z nich ukazuje pouze Plodková (a i jako herečka se mi jediná líbila). Jejich schopnost vyrobit doma bombu musí v sobě zahrnovat asi nějakou vyšší moc. A elitní vyšetřovatel vražd bez služebního auta a s extrémně přehrávaným hantecem je pak asi kapitola sama o sobě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemám zrovna ve zvyku (a ani nemám potřebu) koukat na novodobé české seriály,ale jelikož nebylo v danou chvíli na co koukat,z čiré zvědavosti jsem zkusil první díl a to co jsem viděl mě utvrdilo v tom,že dělám dobře,když českou seriálovou tvorbu ignoruji.Pokud byl tvůrčí záměr,aby se prakticky všichni chovali jako když zrovna dostali opuśťák z jedličkova ústavu a celé to měl být humor,pak budiž.Pokud to tvůrčí záměr nebyl,je něco hodně špatně.Všechny 3 hlavní hrdinky jsou na pěst (a o i přes to,že všechny 3 herečky považuji za celkém normální).Vrcholem všeho je pak humor vycházející z vyskytnutí se brňáka v Praze.Za ten by se styděl snad i Troška a věřím,že takhle se nechová ani sebedebilnější Pražák (potažmo policajt)...20% ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, my pitomci z Moravy netušíme, co je metro nebo jak vůbec vypadá Praha :) Ach bože, námět vypadal skvěle, to by to ale nebyli Češi, aby to nezahodili úplně někam do pryč ... Chtěla jsem tomu dat odpad už jenom z principu, ale neudělám to. Občas mě Černé vdovy trochu pobavily, herecké výkony byly skvělé, takže tomu ještě šanci dám. I když je fakt, že od Primy se toho asi moc zvlášť očekávat nedá ... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé seznámení s oběťmi, rychlá nepěkně udělaná akce, pak zdlouhavé seznamování se zbytkem postav. Nejdříve nám ukázali manžele jako pitomce. Z jejich žen se ovšem vyklubaly hloupé namyšlené slepice. Policisté až na Bolka jsou také za pitomce. Hlavně tím, jak se snaží trapně udělat pitomce z něj, protože je to balík, kterému je třeba vysvětlit, co je to metro. Konstatuji tedy, že všechny postavy z prvního dílu jsou až na jednu výjimku pitomé. Dialogy jsou prkenné a děj matný. Za mě žádná bomba, ale náznaky budoucího vývoje jsou trochu i nadějné. Je ale mnoho co zlepšovat. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že Prima vstoupí do vod kvality, asi marně. Evidentní potenciál - předloha bývalého seriálu, talentované obsazení a schopný režisér. Ovšem dostavuje se scénář s nesympatickými a jednorozměrnými postavami, u nichž scenáristé vůbec nejsou schopni vysvětlit motivace a vykreslit povahy. Hloupé vtipy hodné Kameňáku. Tohle se žánrově hodilo do stylizace černé komedie, ne primáckého humoruu. Fakt škoda, pod taktovkou ČT z toho něco mohlo být. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno