Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renata dává Mirkovi druhou šanci a Johana vítězí nad Annou Karolínou. Jediná Veronika se nechce smířit se svojí životní situací a přesvědčuje kamarádky, aby svůj sen o novém životě nevzdávaly. Její zbrklý telefonát osudově zamíchá budoucnost všech tří žen a vypadá to, že zničí vše, co doposud vybudovaly. (TV Prima)

Recenze (18)

borohub 

všechny recenze uživatele

Samotný konec byl stejné zklamání jako celý seriál. Jediný kdo v celém seriálu za něco stál byl Olin a Anna Karolína, všechny ostatní role nesympatické a nudné. Myslím, že celý seriál by šel docela pohodlně zredukovat na 2 - 3 epizody a divák by o nic nepřišel. Jednu hvězdu dávám za znělku, která mi doteď hraje v hlavě a druhou právě za Olina a Annu Karolínu. 35% ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černé vdovy jsou takový malý český fenomén. Námět je dobrý, dialogy dobré až famózní, herecké obsazení i výkony jsou skvělé. Přesto je výsledek spíš průměrný. Možná je to tím, že při kombinaci žánrů je vždycky jeden potlačen. I tady jde spíš o dobrou komedii a podprůměrnou detektivku. Přitom jednotlivé figury byly hodně zábavné. Jan Vondráček jako značně stylizovaný Pražák (od počátku bylo jasné, že v tom jede), pak nastoupil Jiří Maryško, který to jako podivín 1. kategorie totálně zabil. I vedlejší role totiž stály za povšimnutí, třeba pikolík Petr Buchta byl hodně výživný. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj po záverečnom diely seriálu o vdovách, ktoré (ne)zabili svojich manželov zostáva pár nevysvetlených vecí. Preto by som sa nečudoval, keby sme sa o rok či dva dočkali ďalšej série. A musím povedať, že by som si ju s radosťou pozrel. P.S.: Predsa sa ukázalo, že Písařík nie je taký blbec, akého zo seba robil. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek posledního dílu: nájemný vrah , který stojí za Čvančarovou se rozhlédne široko daleko, aby zkontroloval, že nikdo nikde není. Když usoudí, že je opravdu nikde nikdo není široko daleko, tak vystřelí a v momentě výstřelu kde se vzal tu se vzal skočí do dráhy letu střely nevlastní syn Čvančarové a zahrání jí život a o půl sekundy později na nájemného vraha skočí Polívka.. zase kde se vzal tu se vzal ... normálně nelogičnosti u takového typu seriálu neřeším , ale .... a nakonec ten konec beru celkem pozitivně, jak jinak konkrétně by to mohlo skončit a nebyla to tragédie pro zúčastněné nevím. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě za seriál (hodnocení po epizodách mi fakt připadá jako pitomost) : Docela příjemně přihlouplá, střelená a zcela nereálná inteligentní nadsázka. Pokud by tohle bral někdo vážně - jako thriller, a takto i hodnotil, vyslovuji mu upřímnou soustrast a politování. Přes shora uvedené, jsem se docela bavil - tedy z těch komických "vážně" míněných hlášek a cliché. A BTW, pohled na všechny tři vdovy byl velmi příjemný. Rovněž bavila srandovní poloha moravského Olina/Polívky, nebo protřelého "baliče"/Myšičky. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama