Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (233)

jasse 

všechny recenze uživatele

Krátce před tímto filmem jsem zhlédla film "Chceš mě, chci tě". Nemůžu si pomoct, ale Dvě nevěsty a jedna svatba je jím silně inspirován. Těžko říct, jestli je to náhoda, nebo úmysl...každopádně i když teď Anička Polívková jenom kvete, přeci jen to není Katherine Heigl...a prostě celé je to jeden velký děs. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, která vyšumí stejně rychle jako úterní díl "ordinace". Stejně jako v té ordinaci, ani tady nedojde k vývoji postav, největší změnou v charakteru je ostříhání táty Klepla. Hádky a konflikty se jako mávnutím kouzelného proutku vyřeší a najednou nikdo neřeší, co bylo předtím. O hodné je postaráno, zlí jsou vymáchání v hovnech, nepřející vyhozeni, přející odměněni. Tak to má být, tak to mají děvčata rády. Na druhou stranu to má spád a není to úplně stupidně natočeno, takže trochu nadhodnotím. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vcelku slušná komedie. Pravda, nebýt skvělé a ve své roli excelující Anny Polívkové, která, co si budeme namlouvat, celý film táhne dopředu jako osamocený burlak loď po Volze, stálo by to již tradičně za psí štěk. Takto jsem se vcelku dobře bavila. Stejně tak pro mne byla velkým plusem kapela Brutus, nostalgie z mládí udělala své. Jako celek za mne lepší průměr, tedy tři a půl hvězdičky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase jedna z celé řady českých komedií, která není úplně chytrá. Naopak…když nad tím přemýšlím, tak je námět vlastně hloupej jak flanelová košile bez knoflíků. Co naplat…prsty v tom má zase televize Nova, která podobné komedie prostě hrozně ráda sponzoruje. Asi je to účelovka pro jejich diváky, kteří si s podobnou komedií vystačí. Přitom je vidět, že herce tu máme dobré, jen to chce trošku pracovat s náměty. Jarda Plesl, Anička Polívková nebo Ester Geislerová tady byli hodně v pohodě. Pitomost ale tekla nekonečným proudem a korunu tomu dal samotný závěr, který, kdyby nebyl, tak tomuto filmu dám snad i tři hvězdy za to, že jsem se párkrát v pohodě zasmál. Celý to mělo takový pohodový nádech venkova, kde mi ani product placement v čele s Únětickým pivovarem vůbec nevadil. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Máte chuť dívat se dál? Nemáme... Sračkárny o rádoby dobré náladě s náhodně vygenerovanými problémy pokračují. Vážně bych chtěl vidět jak v tomhle typu filmu někdy v půlce přiletí mimozemšťani, kteří chtějí žrát lidem mozky a po otevření prvního zjistí, že tam žádný nemají a ze vzteku zlikvidujou celou planetu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • „Bylo to poprvé něco jiného, nešaškoval jsem, dělal jsem takového slušného pána, poprvé to pro mě byla taková role netypická,“ řekl Bohumil Klepl. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Natáčanie trvalo približne mesiac. Posledný raz sa natáčalo 20.8.2017. (classic)

Reklama

Reklama