Reklama

Reklama

Kryštůfek Robin

  • USA Christopher Robin (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády. Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (191)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hrdina, utahaný životem, se vrací do fantazijního světa svého dětství a připomene si, jak jsou rodinné hodnoty důležité a vůbec nejdůležitější. Typický Disney – nic, co by člověka překvapilo, ať už mile nebo nemile. Jde o naprostou tuctovku, na kterou si za pár dnů ani nevzdechnete, akorát to hezky vypadá a hrají v tom slavní herci. Asi jako když dostanete načančanou plyšovou hračku z nějakého módního animáku – chvilku ji taháte, ale pak se rádi vrátíte k nějaké své už umolousané plyšové kočičce, pejskovi nebo medvídkovi, protože oni mají svůj osobitý charakter. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kryštůfek Robin na své přátele ze Stokorcového lesa dávno zapomněl, protože již není malý chlapec. Medvídek Pú se však jednoho dne objeví v Londýně v parku kousek od jeho domu a nové dobrodružství může začít... Nečekal jsem to, ale film mile překvapil. Doing nothing often leads to the very best something. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nemiloval medvídka Pú, ale o to více jsem si tento film zamiloval. Výborný Ewan McGregor ve filmu, který je o navracení se k dětství. K radostnému období hraní, kdy hranice neexistovaly, pouze ty, které jsme si vymyslely. Film s tímto skutečně excelentně pracuje a tu vyvolává dojetí, melancholii, tu radost z dětinskosti, která najednou nepůsobí kýčovitě, ale naopak se stává pramenem znovuobjevené radosti, na kterou jsme již dávno skrze dospělé starosti zapomněli. A je moc fajn, že tento film nesklouzává jen k té dětské rovině, ale vrací se i zpět do dospělosti, kde reflektuje dětské poznání, díky kterému i v dospělosti můžeme najít řešení dříve neřešitelných problémů. 75% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je jedna z těch pohádek, které provázely moje dětství a malého medvídka s hlavou věčně zaseklou v nádobě s medem bylo těžké si neoblíbit. Ale film vypráví trochu jiný příběh, příběh dospělého Kryštůfka Robina, který se proti své vůli musí vrátit do dětství. Má to takovou zvláštní melancholickou náladu, ale tak nějak povedeně zajímavou. Sice to není pohádka, kterou nejspíš Disney zamýšlel, ale kouká se na to dobře a Pú s Ijáčkem vás donutí se zasmát. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Hodně jiná Disneyovka, která stěží zaujme ty nejmenší a cílí především na dospělé publikum, které si potřebuje připomenout své ztracené dětsví. Překvapí depresivní atmosféra i televizní charakter, ale možná právě proto má cenu dát tomu šanci. Kryštůfek je hodně věcí, ale není předvídatelný. Což se cení... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Většina scén ze Stokorcového lesa se natáčela v Ashdownském lese a ve Windsorském parku. (BMW12)
  • Natáčelo se od srpna do 4. listopadu 2017 v Anglii (Kent, Winsdor). (Varan)

Související novinky

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama