Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 17

Recenze (208)

Z4JD4X 

všechny recenze uživatele

Ze všech hledisek, jak se mají natáčet filmy, dokumenty nebo seriály je Policie v akci jedním z nejhorších výtvorů české televizní produkce, co jsem kdy viděl. Nicméně i to má své plusy. Po týdnu stráveném na chatě, kde jedinou kratochvílí byla TV Prima a TV Prima+, kde jeden díl policie v akci dávali 6x denně, jsem objevil, že se jedná o skvělý zdroj zábavy. Hlášky jako "Nebyli jsme správně vybaveni, neměli jsme plavky," či "V parku se nachází starší pán co kolem sebe rozhazuje pečivo," nebo mé oblíbené nasazení "hmatů a chvatů" jsou něco co mne bude provázet až do hrobu a nejspíše ho předám i dalším generacím. Nejspíše si tento seriál tu 1 hvězdičku nezaslouží, ale už mi zabil tolik mozkových buněk, že mé kritické myšlení je ve stejném rozkladu jako System of a Down. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě.xD "Policie ČR na seriálu vysílaném FTV Primou žádným způsobem nespolupracovala. S ohledem na celou řadu dotazů k nově vysílanému seriálu s názvem „Policie v akci“, který se na obrazovkách FTV Prima poprvé objevil v pondělí 9. října, uvádíme, že Policie ČR se na tvorbě seriálu žádným způsobem nepodílela. Zároveň bychom chtěli uvést, že kvitujeme záměr producentů seznámit veřejnost s každodenní a mnohdy nelehkou policejní prací, nicméně v tomto formátu „reality show“ jej nemůžeme akceptovat. Stejně tak se neztotožňujeme s postupy herců - policistů, které nejsou v souladu s právními předpisy, ani s běžnou praxí, a často jsou uměle vyhrocené. S ohledem na skutečnost, že podle tvůrců projektu v seriálu mají figurovat skuteční policisté, začal se celou záležitostí zabývat odbor vnitřní kontroly Policejního prezidia ČR. Podle prvotního zjištění policisty v seriálu ztvárňují jak skuteční policisté, tak i civilisté. Kontrolní pracovníci zároveň zjistili, že policisté tuto „uměleckou činnost“ provozovali v době svého osobního volna. Odbor vnitřní kontroly se celou záležitostí i nadále zabývá, prozatím bez konkrétních závěrů." (kpt. Mgr. Iveta Skupien, tisková mluvčí Policejního prezidia ČR) ()

Reklama

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Reálné to není, ale to je jedině dobře, jelikož reality-show k smrti nenávidím (otázka je, do jaký míry je to podle skutečných případů, ale jako v případě Věřte nevěřte se to nikdy nebude blížit ke 100 procentům - však taky tihle policajti jsou podstatně úspěšnější, než ti skuteční). A protože se to snaží vypadat co nejreálněji, tak je to natočené na první pohled trochu odflákle, s neherci, atd., ale to je taky jedině dobře, jelikož vyumělkovaný jako ve filmech a seriálech by to bylo jedině k smíchu. Výsledek je samozřejmě všelijaký a o nic světobornýho nejde (koneckonců jde jen o další zkopírování námětu z USA, kde takové věci chodí už od 80. nebo 90. let, a v jedné inkarnaci se k policistům přidal i Steven Seagal). Ale koukatelný to je, a když se člověk nudí a chce zabít čas něčím, co není depresivní a nenutí k přemýšlení, je to ideální varianta. Jen to nebrat moc vážně. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

prej dokumentární a prej dokonce drama a dokonce s "reálnými' policisty...jak na televizi...myšleno televizní vysílaní...koukám fakt sporadicky,občas se objeví perla,od které prostě člověk nemůže odtrhnout oči a to je přesně případ Cajtů v akci,TV Prima se evidentně rozhodla jít cestou TV Barandov s heslem Hrát může kdokoliv (kdo má IQ vyšší jak 3,,,ale zase ne o moc) a tak opravdu hraje kdokoliv.Co na tom,že to hrání je absolutní tragédie a konkurovat mu může snad jen další "reality" show z Barandova.K realitě pak má tahle show asi tak daleko jako jako já k tomu být kosmonautem a přistát v noci na slunci,Být opravdu policajt,nevěděl bych jestli se smát,nebo mít tendenci jít tyhle reálné policajty postřílet za to,že ze mě dělají ještě většího debila než je obecné povědomí.Každopádně jako sitcom to funguje bezvadně a já bych strašně rád potkal někoho kdo věří tomu že je tohle realita (jakkoliv u nás je možný fakt všechno).Teď u se budu muset odmlčet,protože Poldové jsou opět v akci a já budu čekat,jestli se neobjeví Honza Musil a nevyřeší nějaký ten zločin...samozřejmě pomocí diskuze a útrpného výrazu...jako reality show 0%,jako komedie/parodie na realitu 80% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tento pořad, ale při pátrání po něčem ke koukání na něj občas při přepínání TV narazím. Nejsem už nejmladší, ale za celý svůj život jsem neviděla běžícího policistu, který by pachatele pronásledoval. Všem zlodějíčkům a kapsářům je tento fakt zřejmě známý, takže u nás drobná pouliční kriminalita tak kvete. Alespoň v tomto pořadu mohu běžící strážníky, jako atrakci, vidět. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno