Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 2

Recenze (208)

josefnovak odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, že se ještě stále pořad vysílá i po roce a půl. 90%obyvatelstva v ČR a SR si myslí že je to opravdové, skuteční policisté a skuteční pachatelé. Policisté opravdoví jsou, ale musí mít herecké nadání a ještě ke všemu to musí natáčet v době osobního volna, pachatelé a oběti jsou též herci, převážně z městských divadel a ochotníků. Jak můžou prezentovat, že je vše natáčeno skutečně. Téměř každý zákrok je zneužitím úřední osoby ( policisty ). Toto je jednoznačně nabádání ke zneužívání pravomoci úřední osoby ( ostatních OPRAVDOVÝCH policistů ), kteří by si z tohoto jednání mohli vzít příklad a takto zakročovat, tímto stylem by nám v ČR nezůstal ani jeden, jelikož by všichni za příliš tvrdý zákrok už seděli, nebo byli propuštěni ze služby. Odporné a hnusné. Zneužít takto diváky jen pro sledovanost!!! ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Reálné to není, ale to je jedině dobře, jelikož reality-show k smrti nenávidím (otázka je, do jaký míry je to podle skutečných případů, ale jako v případě Věřte nevěřte se to nikdy nebude blížit ke 100 procentům - však taky tihle policajti jsou podstatně úspěšnější, než ti skuteční). A protože se to snaží vypadat co nejreálněji, tak je to natočené na první pohled trochu odflákle, s neherci, atd., ale to je taky jedině dobře, jelikož vyumělkovaný jako ve filmech a seriálech by to bylo jedině k smíchu. Výsledek je samozřejmě všelijaký a o nic světobornýho nejde (koneckonců jde jen o další zkopírování námětu z USA, kde takové věci chodí už od 80. nebo 90. let, a v jedné inkarnaci se k policistům přidal i Steven Seagal). Ale koukatelný to je, a když se člověk nudí a chce zabít čas něčím, co není depresivní a nenutí k přemýšlení, je to ideální varianta. Jen to nebrat moc vážně. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

I ty se staň policistou! Obíháte-li marně castingy, kde se vám nedostává role ani v reklamě na dětský zásyp, a největším majstrštykem bylo pro vás držení koně za uzdu v historické drámě ze švýcarsko/rumunské koprodukce, máte možnost získat vytouženou "hauptku". O to lépe, máte-li ještě doma z dětství hru "Malý policista". Na kamerovkách se jistě budete vyjímat atraktivně. Pak obvolejte své známé, že budete na Primě v reality show o práci policistů v terénu, podepsali jste ale klauzuli, která vám zakazuje mluvit o tom, že se jedná o zinscenované a naaranžované divadlo. Hrátkám se zločinem není možné odolat. Kde jinde uvidíte zcela reálně zachycené lidi v úzkých, kteří dokonale reálně bědují nad mladým násilníkem, co ho mají doma, nebo rozvedenou matku, které se o půlnoci z pokojíčku vypaří devítiletá dcera. Nejreálnější na tom je, že se to vysílá. Krásná show, v níž by se neztratil ani major Maisner. Václav. 0/10 ()

MRParis odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš kašpaři v akci, na takovouhle komedii Hollywood nemá!Aspoň teď už všichni vidí jaký jsou fízlové DEMENTI A KAŠPAŘI kteří jsou akorát všem pro smích! By mě zajímalo kolik tyhle šašci berou za jedinej díl, nejvíc žeru to jak jsou ty zmrdi policajtský namyšlený a myslí jsi že jim patří celej svět a jak jezděj bez pásů,  prostě český DEMENTI v akci ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • Hudba z úvodní znělky pochází od vydavetele Non-stop producer series a nese název „High Strung“ – zazněla i v několika seriálech společnosti Telemundo: Prisionera (od r. 2004), Amores de Mercado (od r. 2006), El Rostro de Analía (od r. 2008) a dalších. (fiLLthe3DD)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno