Reklama

Reklama

Špión, který mi dal kopačky

  • USA The Spy Who Dumped Me (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Akční pasáže překvapivě dobrý, humor spíš trapnej. Třeba to víc sedne bandě kámošek, ale já se teda moc nezasmál. Ničím extra mimořádná ženská špionská akce. Mila Kunis ať dál hraje v romantikách. Co hodnotím sympaticky, je zmínka Ústí nad Labem a Litoměřic. To nás rodáky potěší, že se o nás ví i ve Státech. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Dvě trhlé ženské, které se dostanou do vysoké špionské hry a s řadou náhod jim to docela jde. Prdlá komedie, která střídá slabší momenty s těmi lepšími. S přepáleností se dalo počítat, ale překvapí solidní akce a to jsem opravdu nečekal. Na víc než průměr se to nezmůže, neboť McKinnon je opravdu na přes držku.......5/10 ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy pro Sama, 2 hvězdy pro Gillian, 1 hvězda pro lokace. 1 hvězda dolů za lacinné předškolácké fórky 1 hvězda dolů za Kate, která až příliš tlačí na pilu Suma sumárum tři celkové hvězdy, taky hlavně proto, že jsem to zvládla dodívat do konce. To však nic nemění na tom, že Sam, Gillian, Mila a ostatně i Justin mají rozhodně na víc. Díky Bohu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická americká průměrná komedie, která ničím nenadchne ani neurazí. Za nejlepšími vtipy rozhodně stojí úžasná Kate McKinnon, která svými hláškami a grimasy přináší do filmu opravdovou zábavu. Mila Kunis take nebyla nejhorší, ale spíše tam byla pro parádu a akci. Spojení Mily a Kate fungovalo parádně a klidně bych si dokázala představit pokračování, i když by se asi jednalo o stejný průměr jako tohle, tak by to byla stejná akční oddychovka na nudné odpoledne. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)
  • V 5. minúte v televízii beží seriál Alf (od r. 1986). (figis20)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama