Reklama

Reklama

Dobrá znamení

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2019–2023), 10 h 30 min (Minutáž: 45–60 min)

Tvůrci:

Neil Gaiman

Předloha:

Neil Gaiman (kniha), Terry Pratchett (kniha)

Kamera:

Gavin Finney

Hudba:

David Arnold

Hrají:

David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormand, Sam Taylor Buck, Daniel Mays, Sian Brooke, Jon Hamm, Jack Whitehall, Michael McKean, Amma Ris, Alfie Taylor (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Blíží se konec světa. Armády Dobra a Zla se shromáždily, vynořila se Atlantida, všude to vře, čtyři jezdci apokalypsy jsou připraveni vyjet. Vše se zdá být předurčeno ke svému konci. Anděl Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant) žijí na Zemi mezi smrtelníky již od Počátku a za tu dobu si na svůj životní styl zvykli, tedy zpráva o blížícím se Konci je příliš nepotěší. Kdyby jen nezašantročili nově zrozeného Antikrista, pak by možná ještě byl čas zvrátit Osud... (LenkaStr)

(více)

Recenze uživatele Bohdy67 k tomuto seriálu (3)

Dobrá znamení (2019) 

David Tennant zde hraje asi nejvtipnějšího démona vůbec. Je to velkej sympaťák a už v Dr. Who se mi líbil. Sheen je taky samozřejmě sázka na jistotu. Dětští herci jak bývá poslední dobou zvykem, protivní, bez něčeho co by zaujmulo. Velkým plusem je zde námět aka příběh. Ikdyž sem čekal trochu něco jiného, podat takhle armageddon to by snad záviděl i Michael Bay :) Spousta vtipů a híášek. Britský houmor je trochu zvláštní a i tady to je vidět, ale vůbec to není na škodu.... Škoda druhé série, která se příběhově a vlastně celkově zdaleka nepřiblížila té první. A po které už ani nemám chuť na případnou třetí. Ale třeba se dá do té doby svět do pořádku... 65% ()

Série 2 (2023) (S02) 

"Negři, lesby a buzeranti kam se podíváš. Jako, nikdy sem proti nim nic neměl, ale aby na mě v čemkoliv co dnes zapnu vykokukli dva libající se chlapi, to fakt nepotřebuju. A tady byl snad teplej každej.... Jako vůbec mi nevadil děj kolem těch dvou holek a toho dát je dohromady... Ale ultra teplá poslední epizoda? Kde snad nikdo nebyl hetero????WTF??? Jako sakra proč? Jednotlivé párování bylo snad i zábavné a kdyby to normálně nakombinovali s hetero vztahy, tak nemám problém. Takhle to byla reklama na teplouše a s tím jděte do pr.... Jako fakt nechci být takhle homofobní, ale čím víc se mě někdo snažít o něčem přesvědčit, tím víc si myslím, že z toho nekouká nic dobrého." Konec homofobie... Druhá série bohužel kvalit první nedosáhla. Byli tam vtipné momenty, ale příběh byl slabší a ani flashbacky mě tolik nepobavili. Postavy v podstatě stejné. Snad jen ta hloupá policajtka pobavila :) Celkově už po shlédnutí asi do další serie nepůjdu, ikdyž potenciál by tu byl. 39% ()

Kapitola 6: Každým dnem (2023) (S02E06) odpad!

V tomhle díle byla teplá snad i sklenice se studenou vodou... Jako sorry, ale čeho je moc.... ()

Související novinky

Dobrá znamení se dočkají další série

Dobrá znamení se dočkají další série

30.06.2021

Populární seriál Dobrá znamení podle knihy spisovatelů Terryho Pratchetta a Neila Gaimana se dočká druhé série. Ta vznikne pod dohledem samotného Gaimana, jenž prý s Pratchattem kdysi dávno vymyslel… (více)

Reklama

Reklama