Reklama

Reklama

La Llorona: Prokletá žena

  • USA The Curse of La Llorona (více)
Trailer 1

La Llorona. Plačící žena. Děsivý přízrak uvězněný mezi nebem a peklem, stižený hrůzným osudem zpečetěným vlastní rukou. Celým generacím nahání hrůzu pouhá zmínka o jejím jménu. Když ještě žila, utopila v záchvatu zuřivého vzteku své děti, a když po svém hrůzném činu ronila slzy bolesti, sama se vrhla do zpěněných říčních vod. Nyní jsou její smrtící slzy věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtný nářek volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své. Během staletí její touha a nenasytnost roste... V Los Angeles sedmdesátých let minulého století se La Llorona plíží nocí – a pronásleduje děti. Sociální pracovnice, která ignoruje tajemné varování utrápené matky podezřelé z ohrožení svých dětí, se brzy sama i se svými dětmi ocitá v děsivém světě nadpřirozených jevů a bytostí. Vyvarujte se jejímu nekonečnému nářku... nezastaví se před ničím. Její muka nemůže nic utišit. Její duši se nikdy nedostane slitování. A před La Lloronou není úniku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mama ve verzi burrito & quesadilla! Milovník zpomalenýho záběru Michael Chaves si prostě "jen" natočil celovečerní verzi svého kraťasu The Maiden, ze kterého mohl být príma komunitní urban legend horor ve stylu Candymana, kdyby si někdo neřekl MIERDA! Chodící a leta nepraná záclona není ani zdaleka tak děsivá, jako její nevlastní Sestra, snad jen nevyužitý potenciál je tu podobný. Slušná muzika, nudná kamera a exorcista, co v tom laufu nedokázal posvětit už jen rotoped a dávkovač na tekutý mýdlo. Za hezkej plakát [RATE: 45%] ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Štandartný film tohto hotorového podžánru. Či už prekliate bábiky,skrinky, veci či ľudia si vyhliadnu rodinu s deťmi a strašenie môže začať...Ani príliš neľutujem že sme film nefali v kine aj keď s kamarátmi večer by mal nepochybne väčšie čaro, ale napriek tomu sa určite LaLlorona nezaradila medzi prekvapenia tohto roka,ako jej predpovedal zdejší ekspert na hořoř 😊 ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Sí, sí, esa es ella, La Llorona, ella quiere a tus hijos, ¡quiere dos hijos ! Mám rád, tyhle městské legendy, ale tady se to promarnilo a to jako dost fest. Předvídatelné lekačky, které ani nelkají, sice zamrzí, ale největší problém spočívá v tom, že to neni vůbec děsivé, neni tady žádná atmosféra, nic co nahánělo hrůzu nebo aspoň znechucovalo. Nemluvě o tom, že zde vůbec nevyužil ten Mexický potenciál, který tohle téma nabízí. Samotná La Llorona, taky neni zvlášť děsivá, neni groteskní, neni nechutná, v obličeje je bílá a za nehtama má špínu, než nějaký exorcismus, tak by potřebovala vykoupat a nalíčit a byla by v pohodě. Děcka i mamka, mají svoje slabší chvíle a tak mají potřebu se chovat hloupě a předvídatelně. Jediné co stojí za zmínku, je odpadlý kněz, který je úplně top a dává filmu aspoň nějaký směr. Plus je tady jeden z nejvíc vtipných momentů, jakože vůbec. Návrat shol’vy Bra’taca, snad ani nebudu komentovat. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Totálny priemer, akých dnes už máme tucty. Klišé príbeh rodinky ohrozovanej bubulákom, ktorý poväčšinou len straší, než aby skutočne ubližoval. Ústredná rodinka je veľmi sympatická, vďaka produkčnému zázemiu má film svoje momenty. Po kine by som nahnevaný nebol, La Llorona je však ako stvorená na večer pri telke. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Žánrová tuctovka, která podobně jako Annabelle 2 útočí na diváka ohrožováním dětí. Jak už to u klišoidních hororů bez vlastní tváře bejvá, scénáristickou neinvenci a děravou logiku se snaží přehlušit hlasitým sound designem a slušnými produkčními hodnotami (rozuměj: intenzivně to zní a dobře vypadá). Tedy ničím, pro co byste si na film za pár let vzpoměli. Vazba na Conjuring universe nulová. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (14)

  • Film zarobil najmenej z celého univerza Conjuring. (Pat.Ko)
  • La Llorona (Plačící žena) má postavenou sochu v Xochimilco, Mexico City. (ARI50)
  • Za několik desítek let bylo zaznamenáno několik příběhu smrtí děti se spojitostí La Llorona (Plačící žena). (ARI50)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama