Reklama

Reklama

Hřbitov domácích zvířátek

  • Česko Hřbitov domácích zvířat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou – manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem – přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově – tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hodně strmá jízda s přesným přepisem knihy. Hodně mě mrzí, že se režisérka nepozastavila nad přátelským vztahem Judem a Louisem, který je v knize krásně popsanej. Celkově i pro nečtenáře se film může zdát celkem jako kravina... např. proč se zjevuje zrovna tahle duše zemřelého ? Však už to ani nikomu nevadí. Filmové podoby Kingovo knih stojí tak za houby, že sme zvyklí 35% ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Každej správnej zemědělec přece ví, že brambory se nezasazují do posvátné indiánské půdy ne? Natož tam nedej bože zakopat čičinku. Kingova novela převedená do poněkud laciného televizního zpracování dostává na jednu stranu docela slušnou hororovou vůni, ale drobátko zatouchá jednoduchostí až primitismem. Příběh sám o sobě zas tak originální není, neb indiánským pohřebištěm se už třeba pyšnila série Amityville. Legendy o místech kde mrtví ožívají a jejich duše už nenaleznou jejich těla leckdy udělají z průměrného béčka ucházející pokus o áčko, jenže tady se tohle moc nezadařilo. Prima momenty se střídají s nášupem nudy a tak mrtvý průvodce kterého doktůrek nedokázal zachránit po nehodě náklaďáku na hodně dlouho dobu zůstane tím jediným kdo se postará o náznak husokožního sepětí. Finále samotné je dost očekávanou záležitostí, ale to zombie baby je docela roztomilé, zvlášť jak nadává na tu patrně likvidační injekci. Zkrátka na televizní obrazovku slušný koukání, na kazety už trocha risk a do kin se tohle opravdu dostat nemělo. Napětí je tu asi 20% a to ještě když si před tím dáte panáčka něčeho se 40%ty a pak ty světlé momenty uvidíte dvakrát. Hororistům doporučuji, traktoristům jen jako varování kde nezasívat, aby si pro vás pak nepřišly nas***ý dýně :o) ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa rozhodoval medzi dvoma a troma hviezdičkami. Režisérka naozaj nemohla za zmrvený český dabing. Strih bol otrasný a zopárkrát sa stalo, že herec bol v inom postavení ako v scéne predtým .... Čo sa týka strachu, nebolo ho veľa, ale ani málo. Prvé scény so Zeldou boli naozaj vydarené. Výkony hercov , rodičov, boli strašne toporné .... Nakoniec mi z toho jednoznačne vyskočili hviezdičky dve ... ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Stephen King je opravdový nositel svého jména. Je to mistr Horor. Ale ne vše by se mělo točit. Zvlášť když je Vám z toho spíš špatně, něž že byste pociťovali strach. To mě dost mrzí. Jedna věc je něco číst a nechat svoji hlavu cenzurovat vše, jak vy potřebujete a druhá je sdílet tuto představu s panem Lambertem. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

(Na tu dobu) perfektně zfilmovaná Kingovka. Mile mě překvapilo až do jakých detailů se film držel knihy. Někdy až slovo od slova. Opravdu příjemná podívaná a ten prďola si býval zasloužil Oscara za nejlepšího dětského herce. Takové rozpětí emočních grimas nemají dnes ti nejlepší herci. Moc jsem si to užila. 5* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kde Ellie (Blaze Berdahl) spadne z houpačky, si můžeme všimnout, že Louis (Dale Midkiff) během kotrolovaní Ellie má na sobě bílé tričko. V další scéně má najednou na sobě pruhované tričko a brýle. V následující scéně potom na sobě má znovu bílé tričko a brýle na sobě nemá. (Raichu.Cz)
  • "Churcha" hralo vo filme 7 mačiek. (rador)
  • Ve snímku se nachází oproti knižní předloze několik změn. V knize má například Jud Crandall za manželku Normu. Ve filmu je již vdovec. (Nach)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno