Reklama

Reklama

The End of the F***ing World

(seriál)
  • Velká Británie The End of the F***ing World
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Je mi 37. Že mě bude bavit seriál o náctiletých, pro náctileté... Klobouček. Hodně černý ve svém osobitém humoru (nic originálního, co bychom neposbírali jinde, přesto plně funkční), místama temný a kravavý, ale i nečekaně citlivý a ve výsledku (hodnotím dvě série jako celek) velmi příjemně a překvapivě romantický počin. "Pokaždé když zavřu oči jsem v tom pokoji. Nemůžu ven. Jsem tam uvězněná". Z toho vážně zamrazilo. Pěkný moc. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Kupodivu svěží vítr do žánru EMO komedií. Protkán černým humorem. Na počátku mě vlastně vůbec ústřední duo nezaujalo. Přišlo mi, že sleduji příběh o dvou postavách, které si zaslouží peklo, které je čeká. Jenže jak epizody přibývaly, dostával jsem se hrdinům víc a víc pod kůži (palec nahoru za herecké výkony). A světe div se, zamiloval jsem si je. A druhou sérii tak zhlédl za pouhé dva dny. The End of the F***ing World není jen přihlouplou komedií pro náctileté. Je dobře budovaným dramatem s příměsí humoru, který se nesnaží být přehnaně filozofický. Ani nám neukazovat odraz reálného světa. Je to poctivě odvyprávěný příběh dvou přátel na okraji společnosti, kteří musí přežít strastiplné peripetie, aby přišli na to, že jsou si - možná - souzeni. 85% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vlastně úplně jedno, že mám víc dílů hodnocených za pět, než za čtyři. Ve finále nepůjdu víc ani náhodou a je mi to opravdu moc líto. Přes úžasný začátek, začal tenhle seriál hodně škobrtat a na poslední dva díly už jsem se dodíval snad jen silou své nezlomné vůle a to zklamání rozdýchávám ještě teď. Ale nedá se nic dělat, jede se dál a snad najdu zase nějaký, třeba i trochu podobný, svižný, rychle odsýpající, s podobným, velmi černým humorem. Ps. na šílenou dvojku v podání Alexe a Jessicy určitě nikdy nezapomenu. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej sérii objavilo duo ženských policajtiek, spomenul som si na Fargo. Druhá séria sa mu podobala už aj žánrovo, nakoľko teenagerskú rebéliu pretvorila v thriller s prvkami čiernej komédie. Postupná zmena žánru môže mať za následok aj mierne sklamanie z druhej série, keďže je menej psychologická, ale ja som zostal spokojný. Ako sa totiž príbeh blíži ku koncu, máme možnosť vidieť asi ešte bizarnejšie "vysypávanie" popola po zosnulom než v Big Lebowski. Zase tí Coenovci - "ďalšia radosť vo mne". Keby odkazov na klasiku bolo stále málo, a seriál dostatočne nepripomínal Bonnie a Clyde, tak sa vám v tom pomôže uistiť postava prepnutej černošky menom Bonnie. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Pecka!! Psychologická existencionální tortura, love story dvou mladých psychopatů, kteří mají spíše v životě od dětství smůlu na hovada, na kretény a na slabochy... Je to divný, chytrý, zvláštní, syrový a vlastně tím pádem dost realistický ... Moc se mi to líbilo. Neznám moc podobných filmů a už vůbec ne seriálů. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno