Reklama

Reklama

The End of the F***ing World

(seriál)
  • Velká Británie The End of the F***ing World
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele Arigato k tomuto seriálu (2)

The End of the F***ing World (2017) 

Zcela nevšední, místy skoro až absurdní, velice svižná minisérie plná černého humoru. Zpracování nemá chybu. Režie, střih na jedničku, líbí se mi i ten melancholický nádech a výběr hudby je naprosto perfektní. Ačkoliv mi ústřední dvojice po prvních dvou dílech vůbec nesedla, nestačil jsem se sám divit jak rychle jsem si ji nakonec oblíbil. Herci jsou neokoukaní a dost mě baví. Svěží jednohubka, která ale dozajista neosloví všechny. ()

Série 2 (2019) (S02) 

První série byla skvělá. Ve druhé už máme díly jak na horské dráze. Jeden vyšvihne laťku vysoko a další, jelikož působí tak nějak uměle, ne-li vykonstruovaně, aby se zkrátka něco dělo, ji stáhne vyloženě nízko. Nikam úplně nesměřují a společně s hlavními hrdiny si užíváme nevinný venkovský road trip za přítomnosti věčně afektované Bonnie. Někam se jede a než skončí díl, už se jede jinam. Což měl být asi i účel, ale předchozí řada mě prostě nadchla o poznání více. Na druhou stranu třeba předposlední díl se tvůrcům vyloženě povedl a rozhodně stojí za vyzdvižení. Možná by bylo nejlepší, kdyby to už skončilo tak, jak to skončilo. Seriál by odešel s grácií a nebyl by obětí nekonečně natahovaného dojení. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama