Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Dale 

všechny recenze uživatele

Velikánsky rozdiel medzi prvou a treťou časťou. Kým jednička bolá skvelá akčná komédia, toto je len tuctový akčný film s mizerným scenárom a zasmial som sa len raz a to keď strieľali dvaja muži so samopalmi na Murphyho skrytého za lavičkou, ktorá mala medzi latkami 5-centimetrové medzery a nemohli ho trafiť. A podobných stupídností tu bolo oveľa viac a nechýbalo osvedčené "A teraz zomrieš" a podobné hlášky. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nevtipné, neakčné, scenáristicky uťahané, predvídateľné, neoriginálne a hlavne trápne. Nefunguje to absulútne nič. A to že sa to priživuje na dobrých postavách a robí z nich karikatúry je naozaj obludnosť. Prvé dva diely neboli žiadna sláva. Ale nestratili sa medzi kopou buddy filmov tak silne rezonujúcich celou fázou rokou 80 a 90. Toto je ale naozaj strašné. Dopozeral som to naozaj so sebazaprením. ()

Reklama

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film, kterému jsem se 30 let vyhýbal, a dobře jsem dělal. Co mě ale překvapilo, jak otráveně a bez zájmu všichni (s Murphym v první řadě) vypadají. Jako kdyby si až po podepsání smlouvy přečetli scénář a zjistili, jaká je to hovadina. Čestnou výjimkou je John Ashton, který scénář asi zběžně prolistoval a hodil ho tvůrcům pod nohy, proto byl nahrazen jakýmsi mamlasem. Do budoucna si musím dát pozor a ve svém věku si už takhle neubližovat. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

3 je jasný návrat ke komedii a je to dobrý tah. Scéna Eddieho kolem obřího anihilátoru s kolínskou a jiné gagy ve Wonderworldu mě spolehlivě rozdělaly, jak by řekl Milhaus, na pěkně strávený víkend a nejen ten. Tomu říkám pozitivní bolení břicha a nechám si to líbit opakovaně. "Skoro som zastrelil strýka Dejva!" Landis jednoznačně umí a Eddie si novou postavičku Lišiaka Axela i komůrku lásky plně zasloužil.☺ ()

Galerie (55)

Zajímavosti (17)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama