Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trojku jsem viděl naposledy jako malej. Kvůli zdějšímu hodnocení jsem jí znova ani vidět nechtěl. Ono to ale tak zlé vůbec není. Určitě to nešlape jako jednička a už vůbec ne jako dvojka, ale pořád je to zábava. Foley bohužel vyměnil verbální střelivo za skutečné a proto hodně ubylo na hláškách. I tak jsem se díky pár výborným scénám dobře zasmál. -"Are you on a coffee break? Go get that son of a bitch." ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Navzdory velkému rozdílu v hodnocení mě trojka ve srovnání s prvními dvěma díly nijak nepohoršila. Je pravda, že osmdesátky už jsou pryč a Murphy do toho už nedává ten svůj typický živelný projev jako v jedničce a dvojce a taky humor ani hlášky už tady nejsou tak úderný, ale zase to vynahradí solidní akční scény a celkově to prostředí lunaparku a blbnutí v rámci nejrůznějších atrakcí je tu dobře využitý. Záporák je tu asi nejvíc démonický ze všech dílů a tu smrt mu přejete od začátku. Škoda upozadění Eddieho parťáků, ale celkově se domnívám, že ani tohle pokračování rozhodně nedělá sérii ostudu a dá se na něj úplně v pohodě koukat.60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (17)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama