Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (218)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Druhý díl díru do světa zrovna neudělal, ale ani hlavního hrdinu neztrapnil. To dokázala až část třetí... Atmosféra poloviny devadesátých let jakoby se vůbec nehodila k této postavě, která působí nepatřičně. Navíc z Landise se vyklubal povrchní rutinér, jenž zakryl snahu předchozích dílu o "drsnost" a v jeho podání je označení thriller jako vtip, viz. bezradná závěrečná přestřelka. Vtipu ubylo na úkor planého moralizování a všelijakých hovadin, které Axela Folyho jen pohřbili. Lepší je se tomu vyhnout. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Strašně těžko se tomu filmu přichází na chuť a současně ho nedokážu úplně nemít rád. Je obecně známo, že Murphy ve své době projekt spíše sabotoval, zatížený řadou profesních neúspěchů a místo, aby jako Axel film energicky táhnul, tak schválně podehrával. A je to znát. Jde o jediný díl, ve kterém nemá Axel pověstné komediální výstupy, kterými by přehrával ostatní. Také zamrzí absence Johna Ashtona, ale Hector Elizondo byl více než slušnou náhradou. Prostředí zábavného parku z toho dělá tak trochu dětský film (hlavně v porovnání s drsnou Scottovou dvojkou, což je vidno hlavně na scéně, kdy Axel zachraňuje děti na ruském kole), ale zase jde o natolik unikátní kulisu, že ji nelze úplně zavrhnout. Kde Murphyho Axel nestíhá, tam naštěstí zkušený Landis alespoň dávkuje vtípky okolo, aby to celé trochu vyvážil. Není to úplně klasický Policajt v Beverly Hills, ale pořád má v sobě určitou komediální bezprostřednost, jakou osobně ve čtyřce postrádám. Plus tu alespoň funguje záporák a staří známí z předchozích filmů. Slabý díl? Ano. Ale ne vyloženě mizerný. 60 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Navzdory velkému rozdílu v hodnocení mě trojka ve srovnání s prvními dvěma díly nijak nepohoršila. Je pravda, že osmdesátky už jsou pryč a Murphy do toho už nedává ten svůj typický živelný projev jako v jedničce a dvojce a taky humor ani hlášky už tady nejsou tak úderný, ale zase to vynahradí solidní akční scény a celkově to prostředí lunaparku a blbnutí v rámci nejrůznějších atrakcí je tu dobře využitý. Záporák je tu asi nejvíc démonický ze všech dílů a tu smrt mu přejete od začátku. Škoda upozadění Eddieho parťáků, ale celkově se domnívám, že ani tohle pokračování rozhodně nedělá sérii ostudu a dá se na něj úplně v pohodě koukat.60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (17)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama