Reklama

Reklama

Rozbitý robot Ron

  • USA Ron's Gone Wrong (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh trochu osamělého dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek byl skoro k nepřečkání a celá ta selfie#share#befriend#like tématika mě fakt krkala. Kdybych to věděl, tak to snad ani nezačnu sledovat. Omleté klišé o samotáři, který je jiný a chce se kamarádit bla bla... Dáme mu ještě trhlou rodinu a bizárek máme komplet. Kluk se choval jak sedmiletej, hlavně na útěku do lesa, kdy ho zaskočilo, že věci na elektřinu se musí nabíjet, že prší, a člověk co má astma by si sebou měl vzít asi lék na astma. Ke konci se to, ač to nebylo snad ani možné, začalo vléct ještě víc a finální záchranná mise naprosto bez nápadu a vzruchu to jen dorazila. Ale všichni prozřeli a začali se kamarádit, tak asi fajn. Pro děcka asi dobrý, pro mě ne. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tahle story má hloubku! Pro děti a mladistvý je poučná, pro nás dospěláky možná i dojemná. Každopádně má napříč všema generacema jeden společnej jmenovatel a to jest "zábava"! Krásnej příklad toho, jak v něčem rozbitým, špatným a do společnosti se nehodícím, můžeš objevit tu krásu, porozumění a především lásku! Moc hezkej animák a hlavně u nás doma nyní hrozně populární a denně promítanej! "Absolonééééé" 90% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Čo sa môže stať keď sa umelá inteligencia stane vaším najlepším priateľom? Herecké obsadenie: Ani v pôvodnom znení nie sú nijaké zvučné mená a asi preto nemá animák tak silné promo ale o to viac tlačí na kvalitu. Prevedenie: Téma, ktorú zachytáva táto nová rozprávka je veľmi aktuálna. Pojednáva o priateľstve robota a mladého chalana, ktorý sa potýka s klasickými pubertálnymi neduhmi svojho okolia. Zvláda to s vtipom aj ponaučením a dá sa do hlavnej postavy dosť ľahko vcítiť. Pocity: Každý človek či už dieťa alebo dospelý si nájde v tomto animáku svoj proťajšok. Nakoľko je téma stále aktuálnejšia je to taký malý náhľad ako môže budúcnosť dopadnúť ak sa trocha zvrtne. Pridaná hodnota: Dobrá animácia, aktuálny príbeh a mravné ponaučenie. Dobrá gradácia príbehu. 90% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. 3/4 filmu naprosto excelentní, poměrně slabší start a dalo se předpovídat, co se stane, ale skrývalo to i mnoho pěkných okamžiků. Bavil jsem se, měl jsem za to, že to bude další tuctovka. Zvrat však přišel asi 20 minut před koncem filmu (pozn. v nemocnici), kde vše přestalo dávat smysl a změnilo se to jen v akční tuctovku o ničem. Až pak posledních 5 minut zas dobrých. Je to jako kdyby měl ten film končit onou nemocnicí, ale někdo řekl NE, MÁLO AKCE, BUDEM PORAČOVAT a na sílu přidali ještě 15 minut naprosto zbytečného obsahu... Kdyby to skončilo tam, resp s nějakým dobrým rozuzlením, dám tomu možná i 5*. (Samozřejmě je to mířené pro menší publikum, nejsou tam žádná komplikovaná témata). ALE právě tím, jak neskutečně pohnojili ten konec, měl jsem sto chutí tomu dát i 3*... Když si všam vzpomenu, jak jsem se v průběhu bavil a vlastně ani ten konec nebyl špatný, dám tomu rozumých... B-b-B-boT? 75 % ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ja som neplakala, to len u mna v obyvacke prsalo takmer cely film. Ked nadany vizionar stretne nenasytneho kapitalistu, moze to dopadnut vselijako. Napriklad aj tak, ze nechtiac naucia svet, co je to priatelstvo. Film ma prijemne prekvapoval pri kazdej druhej zatacke. A pri kazdej prvej tak prijemne pohladil pri srdci. Ak mi ho teda nerozbijal na milion kuskov. Je to tak krasne farebne a plne srdca a babka je jednoznacne najlepsia. Kazdy jeden clovek by mal mat svojho Rona. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Filip Vlastník, dabér hlavní postavy Barneyho v českém znění, uvedl: „Pro mě to bylo jiný, protože ten Barney, ta hlavní postava, tak on má astma, takže vždycky, když třeba dlouho běhal nebo se smál, tak sýpal.“ (Vitox)
  • Debutový počin štúdia Locksmith Animation. (belinko)
  • Vo filme vidíme niekoľko B-Botov ako Stormtrooper či Darth Vader zo Star Wars, tak isto Iron Man, Black Panther a Captain Marvel od Marvelu. 20th Century Studio, Lucastfilm a Marvel Entertainment patria pod Walt Disney, ktorý distribuoval tento snímok. (belinko)

Reklama

Reklama