Reklama

Reklama

Happy!

(seriál)
  • USA Happy!
Trailer
USA, (2017–2019), 12 h 33 min (Minutáž: 39–48 min)

Předloha:

Grant Morrison (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Christopher Meloni, Patton Oswalt, Christopher Fitzgerald, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Patrick Fischler, Joseph D. Reitman, Gus Halper (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Bývalý polda, alkoholik, který se živí jako nájemný vrah, se bojí, že mu přeskočilo, když ho komiksový jednorožec začne nutit, aby zachránil holčičku, kterou unesl Santa. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Happy! po první sérii byl možná nejlepší seriál za posledních let a při tom mě ze začátku nijak nepřitahoval.... Pak ale nastala 2 serie. A šlo to lehce z kopce. Ale postupně. První série je úchylná, zábavná, roztomilá a brutální. Zkoukl jsem jí najednou a chtěl jsem víc. Hlavní duo Happy a Sax jsou nejlepší buddy co jsem viděl, scény kde se nevyskytovali byly sice nudnější ale všechna akce a absurdita byla luxusní a miloval jsem každou minutu. I nepřátelé byly luxusní a "Bad Santa" byl dobře úchylnej. A akční scény plné brutalit mě rozsekávaly. No a pak nastala sézona 2 a stala se o dost "klidnější" a jak jsem psal že scény mimo Saxe a Happyho byly nudnější... Tak tady jich je o 10x více než v první sérii. Akce se mi zdálo méně, krve méně a to rodinné drama mě vůbec nebavilo. Navíc překombinovaný příběh s Orcusem mi přišel fakt o ničem. Zatímco první sérii hodnotím 10 z 5 tak druhou sérii hodnotím 3 z 5. Přesto všechno chci a dám plný počet, protože tohle bylo skvělé překvapení. Taky chci imaginárního jednorožce. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Nejlepší úchylárna od dob Misfits, s nimiž Happy! kromě míry vulgárnosti, násilí, naprosto absurdních wtf nápadů a především hromady srandy sdílí i jednoho z režisérů. Hlavní slovo tu však měl frajer Taylor, spoluautor dnes už legendárního Cranku. A právě Taylor se tu - navzdory vyčpělosti jeho v zásadě už odepsané spolupráce s Neveldinem - ukázal v neskutečné formě. Strašně moc tomu fandím, těším se na již potvrzenou druhou řadu a doufám, že se Happy! časem dostane odpovídající pozornosti. ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Že přinese jeden z nejodvážnějších a nejoriginálnějších seriálů současnosti zrovna Syfy, to by mě nikdy nenapadlo. Špičková emocionální horská dráha s přepálenými vizuály, divokou kamerou a brutální adrenalinovou akcí. A samozřejmě geniálním Christopherem Melonim. A modrým jednorožcem. Absolutní orgáč. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to jsem si užil...je to brutálně happy. Černý humor obalený gangsterkou smíchanou s rádoby veselou náladou Vánoc a nitroglycerinovou naspeedovanou postavou Nicka (famózní Meloni). Tohle je pro tvrdý hochy, psychopaty, milovníky imaginárních zvířátek či ponožek a dětí (hi,hi). Hlášky se trefují do černého jako kulky z pistole Nicka a na to nabalující se odkazy na různá témata dávají bránici slušně zabrat. Palec nahoru. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózní symbióza stylů Granta Morrisona a Briana Taylora. Taylorova hypertrofovaná stylová excesivnost a popkulturní metažánrovost je přesně to, co Morrisonova komiksová jednohubka potřebovala nejen proto, aby ožila nad rámec své rádoby gritty tuctovosti, ale také aby plně rozvedla svůj potenciál. Z původního torza o jednom nápadu se na ploše seriálu stává překvapivě mnohovrstevnatá podívaná, kde se drzá taylorovská rozjívenost potkává s procítěným vyprávěním o síle i zhoubnosti fantazie, traumatech dětství a cynismu i nadějích spojených s Vánocemi. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno