Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

zelvicka. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvním dvěma sériím je tu propad. O antihrdinství charismatického Pabla se dělí hned čtveřice džentlmenů, ale člověk si k nim nestíhá udělat úplně vztah. Celou sérii jim šlape na krk zase agent Peña, který je ovšem hodně jiný, než frajírek s temnými vztahy z předchozí série. (Což se ovšem hodně vysvětluje tím, že Peña po Calijském kartelu nešel, ale řešil něco v Portoriku.) Celá série pak záhadně zasyčí v posledním díle, který to tak nějak uspěchaně zakončí. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puuuuta!estli!!!! si myslíte, že první a druhá sérka byla nejvíc, utřu vás, jak pravidelný uživatel svůj rypáček! Tohle je absolutní šleha, vtahující diváka do děje od první minuty! Kam se hrabe Pablito! Pacho a synáček Rodrigueze mladšího jsou ty největší grázlové nejgrázlovatější a já mlsně vyhlížím 4. pokračování... ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se prvními třemi díly takřka pronudil (jedna dobrá scéna na epizodu mi fakt nestačí), u posledních tří (možná i čtyř) jsem napětím chvílemi (zase) pomalu ani nedýchal. Z hlediska postav není klíčovým trumfem ani agent Peňa (který je několikrát bohužel dost upozaděn), ani čtveřice gentlemanů z Cali (přestože jsou příkladně rozmanití), ale vynikající (nová) postava sympatického bezpečáka Salceda, která spolehlivě přitahuje pozornost už jen díky svému divácky velice vděčnému zasazení do příběhu. Hodně jsem se bál, že bez hned dvou stěžejních postav předchozích řad už Narcos budou jen ucházejícím odvarem, ale naštěstí mi dokázali, že i s méně vyčnívajícími a výstředními postavami stále dokážou v člověku vzbudit nezanedbatelnou míru závislosti... ;-) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Escobara to už neni plnohodnotná zábava. Nie je to náhoda, že Cali kartel nie je tak svetoznámy, ako bol sám Pablo. Jednoducho skutočnosti odpovedajúce fakty neposkytujú dostatočnú dramatičnosť pre scenár. Naviac, jediným hereckým bohom v tejto sérií zostáva už len Pedro Pascal. Ostatný boli totiž vybraný aj na základe podobnosti skutočným postavám, a to veru obmedzuje casting, ktorý by bol normálne založený skôr len na talentu uchádzačov. Ťažký kompromis pre projekt - výsledok preto vlažnejší, ale ešte stále nadštandardný. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii a zabití Escobara jsem se díval na pokračování spíš skepticky. Taková postava, jako byl Pablo, se už nedá nahradit, moc mi ani nevonělo, že by měla pokračovat role agenta Peňi. Jenomže všechno jinak, po třech úvodních zahřívacích, přesto nadprůměrných dílech, se třetí série rozjela naplno a stejně dobře jako předchozí dvě a já už vlastně až do konce jenom pětkoval. Tenhle seriál je ve svým žánru naprosto ojedinělej a nedostižitelnej a po třetí sérii si naopak bez Peňi nedovedu představit sérii čtvrtou, i když vím, že už u ní nebude. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama