Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vizuální atrakce v kinematografii za rok 2018? Přece Blake Lively v Nebezpečné laskavosti! Jasně, ten film je brak, není třeba si nic namlouvat. Ale brak natolik zábavný, elegantní a sexy, že jsem se po dlouhé době rád nechal zblbnout a jen si užíval každou minutu filmu. Už od prvních trailerů mě upoutala ta očividná snaha o poctu Saulu Bassovi. Když jsem pak i během filmu narazil na několik ne tak typických, popkulturně kinematografických odkazů, měl jsem jasno o tom, že tohle si prostě museli užívat tvůrci, herci a teď i diváci. A fakt mi řekněte, kdo a kdy byl naposledy víc sexy, než Blake Lively v Nebezpečné laskavosti. 7/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film Pula Feiga se vším všudy. Kdyby to natočil někdo jiný, dost pravděpodobně by to pojal pouze jako thriller a vznikla by blbost, protože děj prostě není z nejsilnějších. Feig přihodil nadhled, humor a navedl Annu Kendrick, aby to zahrála, tak jak to zahrála. A díky ní si ten film budete pamatovat, protože je prostě mega naivně roztomilá, odhodlaná a nejde jí nepřát úspěch. Do toho to tam skvělě glosujou další rodiče. Vždycky jsem se gebil když tam byli. Blake Lively oproti tomu působí trochu mdle. Je fešná, ale tu světačku jsem jí moc nežral. Nebyla dostatečně výrazný protipól. Ke konci už to ztrácí dech, ale stejně jsem se pobavil a i ten soundtrack je boží. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Treba si najskôr ujasniť, o čo ide, respektíve o čo nejde. Nejde o žiaden temný noirový triler ako zo zlatého obdobia Hollywoodu. Ide o svižný, vtipný a postmoderný komediálny triler, ktorý si zo smrteľne vážnych a temných krimi trilerov tak trochu robí srandu, tak trochu kopíruje ich zápletky a tak trochu mnohé z nich kvalitatívne aj prevyšuje. Od začiatku vám niečo nesedí na každej z postáv a steneustále v napätí vďaka viacerým dejovým odbočkám, kedy si nemôžete byť istí, či zrovna to, čo sledujete, zapadne elegantne do celkovej mozaiky, alebo sa k tomu už scenár nevráti. Atmosféra filmu sa prispôsobuje Stephanininej pojašenej postave a nie naopak, čo je myslím chytrý a celkom originálny nápad, takže aj keď všetko okolo hustne, film sa nestáva temnejším, ale napínavý je stále rovnako. Pri vyvrcholení ale už tvorcovia nedokázali udržať ten postmoderný nadhľad v rozumnej miere a stáva sa z toho regulérna komédia. Ostáva aj priestor na menšie zamyslenie sa nad otázkou osamelosti ľudí v dnešnej dobe a absencie hlbších priateľstiev a partnerstiev, nehovoriac o rozpadávajúcich sa manželstvách, no poznáte to. Každý tu má nejaké maslo na hlave, vrátane Stephanie, čo robí všetkých zúčastnených ambivalentnejšími, v podstate si sami môžete zvoliť, komu budete držať palce a prečo. No a tieto dve super baby to parádne ťahajú vpred. 70% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch populárna zápletka, v rámci ktorej príde k nevysvetlenému strateniu ženy, je tu rozohraná na nevážnu strunu. Blake Lively dodáva všetko, čo poteší fanynky Sexu v městě. Anna Kendrick zacielila na fanynky filmov typu Protivný sprostý holky, ktoré sú vo fázi, že do 5 rokov chcú rodinu. Uznávam, že ich vizuálny, povahový, štýlový kontrast vytvoril dobre fungujúcu dvojicu. Odľahčená Zmizelá pre ženské publikum, ktorá má až moc preskupení sil. Fajn nenáročka pre ženy, ktorá sa tvári ako krimi a ktorú v pohode skonzumuje aj chlap. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

What the fuck did I just saw? ... Pokud hledáte mrazivou mystérii jako já, můžete jít zase o dům dál. Tady se dočkáte leda tak mrtvého pohledu Anny Kendrick a jejího krvácelymiztohouši ječáku. Po shlédnutí tohoto filmu můžu jednoznačně říct. že se jedná o nejsympatičtější kravku z Hollywoodu. Uff. Skoro po celý film jsem se snažila vydejchat podlézavou komičnost její postavy, která se do kriminálně laděného snímku příliš nehodila. Celé to působí trošku jako když vařil pejsek s kočičkou. Zachraňuje to překvapivě Blake Lively, která mi až tady dokázala, že umí skutečně hrát. Ale já nevím, nějak jsem jim to celou dobu prostě nevěřila. SPOILER Emily chtěla peníze z pojistky, proto zabila svoje dvojče a vydávala ji za sebe. SPOILER Jenomže tuhle informaci skoro ani nezaregistrujete, protože k veškerým odhalením dojde ve stylu "Ahoj, jsem tady na večeři, a mimochodem jsem vážně neumřela, jak jste si celou dobu mysleli, to je překvápko, co? A jak jste se jinak měli?" Prostě spíš tak mezi řečí, bez překvapivých zvratů. WTF! Prokažte mi tu JEDNODUCHOU LASKAVOST, pane Feigu, a už nic netočte. :D BROTHERFUCKER! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)

Reklama

Reklama