Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Plusy: fajn soundrack s francouzským popíkem, luxusní Blake Lively a její kostýmy. Mínusy: zmatečný scénář, předvídatelné vyústění (máme tu několik porušení pravidel pátera Knoxe), neumětelské mixování thrilleru a nevhodného humoru. Film na mě působí, jako by byl natočený na motivy knihy, kterou ve volném čase napsala znuděná americká mamina - máme tu hrdinky, které mají dokonalé děti, lidi s očividně nadprůměrnými příjmy, záhadu, kterou vyřeší hlavní hrdinka lépe než policie... zkrátka takový malý americký sen malé americké mysli. Zároveň mi vadilo, jak jsou ve filmu vyobrazení všichni muži jako buď zženštilí (gay módní návrhář, taťka chovající se jako mamka), nebo neschopní (Sean, černošský detektiv). Pak jsem si všimla, že film natočil režisér ženské verze Krotitelů duchů a mnohé se vysvětlilo... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

6+/10 Podľa recenzií na Goodreads je predloha filmu odpad najväčších rozmerov a iba skvelé načasovanie po Gone Girl zabezpečilo túto hollywoodsku adaptáciu (a možno aj vydanie knihy). Samotný film kmitá medzi snahou o seriózny thriller a paródiou na lifetimeovské soap opery a je tak uletený (a zručne nakrútený a obsadený), že sa nemožno nudiť. Anna Kendrick a Blake Lively úplne excelujú, no scenár je plný dier, slabých motivácií a nedôveryhodných zvratov. Asi by som preferoval radšej priamočiaru paródiu na thrillery ako tento miš-maš. Ale bolo to maximálne štýlové! ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Pomerne oddychový film, ktorý neohromí a neprekvapí, ale dostatočne zabaví. Scenár aj celková kinematografia je pomerne jednoduchá, okrem možno úseku 10 minút, keď Stephanie vyšetruje mimo manželskej vily, sme v podstate celý čas v tých istých interiéroch. Filmu však takáto pomerne minimalistická produkcia neuškodila, práveže vytvorila takú príjemnú komornú atmosféru. Opäť som však nie úplne stotožnená s dĺžkou filmu. Pridlho vytvára atmosféru, ktorá potom pomerne rýchlo upadne. Výber soundtracku sa mi však veľmi páčil, podobne i herecké obsadenie. Škoda, že Blake Lively, ktorá rolu zvládla dokonale, sa v nej neukázala vo filme dlhšie. Naopak, Anna Kendrick mi pripadá, že vo skoro všetkých filmoch hrá rovnakú postavu. Predpokladám, že sa do týchto "prostorekých" hlavných hrdiniek hodí a preto ju často obsadzujú, ale keďže som to už niekoľkokrát videla, začína sa mi do týchto úloh škatuľkovať, čo nie je práve najlepšie. Napriek tomu to bolo príjemné, 60% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film Pula Feiga se vším všudy. Kdyby to natočil někdo jiný, dost pravděpodobně by to pojal pouze jako thriller a vznikla by blbost, protože děj prostě není z nejsilnějších. Feig přihodil nadhled, humor a navedl Annu Kendrick, aby to zahrála, tak jak to zahrála. A díky ní si ten film budete pamatovat, protože je prostě mega naivně roztomilá, odhodlaná a nejde jí nepřát úspěch. Do toho to tam skvělě glosujou další rodiče. Vždycky jsem se gebil když tam byli. Blake Lively oproti tomu působí trochu mdle. Je fešná, ale tu světačku jsem jí moc nežral. Nebyla dostatečně výrazný protipól. Ke konci už to ztrácí dech, ale stejně jsem se pobavil a i ten soundtrack je boží. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Brotherfucker Anna Kendrick. Když tyhle na síti aktivní a výhradně na bázi dobrovolnosti fungující mámy chytnou kost, už ji nepustí.. Feig zapřáhl Gone Girl za Komedii, Krimi a Thriller, ale v poslední třetině mu všichni tři žánroví koně odpadli. Viníci jsou stejní, jako když mu kočár táhne jen Komedie. Zbytečně dlouhá zvolená trasa, krmná směs „Bridesmaids“ a kočí bez nápadu. Přesto Paulovi děkuji, že tentokrát nešel cestou korpulentního mccarthismu a obsadil Blake Lively. Melissu by stejně nikdo nehledal.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)

Reklama

Reklama