Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (293)

Garson 

všechny recenze uživatele

Takhle pozitivní komedii už jsem dlouho neviděl.Fred(Seth Rogen) a Charlotte(Charlize Theron) dokázali filmově přetavit romantiku na úplně něco jiného a proto bych film Srážka s láskou označil jako neromantickou komedii kde nemohly vedle sebe stát větší protiklady.Fred pracuje jako novinář,ale dá výpověď jakmile zjistí,že agenturu koupil mecenáš proti kterému celou kariéru svými články bojoval.Trochu ho to sebere a tak ho kamarád pozve na párty aby se odreagoval a na té společenské akci potká svou bývalou o 3 roky starší chůvu Charlotte která byla kdysi zároveň i jeho platonickou láskou ze které je teď ministryně zahraničí.Poznají se,proberou staré časy a Charlotte mu pak nabídne práci,aby jí psal projevy na prezidentskou kandidaturu.Spojuje je zároveň mnoho věcí včetně ekologie.Když jim všechno celkem vychází začnou na Charlize Theronovou tlačit bohatí byznysmeni,aby ubrala plyn ze svých ekologických aktivit.Charlotte nechce moc Freda vytahovat na veřejnost,aby jí neklesly politické preference a po Fredovi chce,aby se choval jako taková mužská verze Evy Braunové a byl veřejně spíš v pozadí.Nakonec před lidmi řekne co skutečně cítí a politicky jí to vůbec neublíží.Seth Rogen hrál přesně chlápka do kterého by nikdo neřekl,že si v lásce zvolí nejvyšší metu a i bez schodů na ní dosáhne.Charlize Theron byla dokonalá jako vždycky a její asistentka herečka June Diane Raphael je všechny skvěle herecky doplňovala.Na míň jak 4 hvězdy tato komedie opravdu není. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne plany film, navyse o tom, jak ona jemu kedysi "delala chuvu" a po X rokoch sa on akoze zamiluje do nej ? No a dalej co ? Pretty Woman /viem, ze sa to tu nehodi, ale nic lepsie ma nenapadlo/ bola aspon originalny fillm - ona bola stetka, zamilovala sa do princa a ten tiez sa buchol do nej. . Tuto nic take nie je, len ze Theronova je jednou z najvplyvnejsich zien na svete - a na zaklade coho, doprdele ? To obavam sa netusi nielen Theronova, ba ani samotny scenarista! Proste sa obavam toho, ze ten mnohobodovy uzivatel, ktoreho komentare vidno na poprednych miestach ma pravdu s tym, ze je to "umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina". Nerad pouzivam vulgarne vyrazy, fakt len raz za cas /castym pouzivanim straca vulgarita svoju silu/, mno ale toto je extremne plany podpriemer - : 20 % ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době skvělá romantická komedie, kde vládne charismatická Charlize Theron a typicky správně ujetý Seth Rogen. Film nejvíce těží z nápadu a samotné chemie mezi ústředními hrdiny. Theron kandiduje na prezidentku a Rogen nemá práci, styl ani vychování. Největší highlight je sjetá Charlize Theron vyjednávající s teroristy a Sethova výbava drog při security prohlídce. Velmi dobré, svěží i milé. 80% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Otravná nudná komedie. Theronová je samozřejmě super (a řekl bych, že její aura je důvod, proč je hodnocení v červených číslech, protože zastřela pánům divákům zdravý úsudek), ale bohužel vzala roli v komedii, kde je řada otravných dialogů plných popkulturních odkazů, které jsou mi ukradené. Humor je až absurdně nadsazený a často mě chování Rogenovy postavy otravovalo. Problém je vlastně i ten paradox, že je to prostředím spíš komedie pro dospělé, ale spíš je tam dementní humor v teenagerském stylu. Promarněný čas. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s produkcie Goldebrg / Rogen a tento krát sa k ním pripojila aj Charlize, ktorú mám tiež celkom rád. Čakal som ďalšiu blbinu ako je od Rogena zvykom, ale nakoniec som bol celkom milo prekvapení serióznymi postavami a príbehom. Medzi Rogenom a Theron to celkom klapalo, vtipne scény nechýbajú a celkovo sa jedna o pohodový film, na ktorý sa veľmi príjemne pozerá. Jeden s tých filmov ktorý nie je výborný, ale ponuka skvelé postavy a hercov, ktorý nenudia a zabavia. 75% - 4* ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama