Reklama

Reklama

Terapie

(seriál)
  • angličtina In Treatment (festivalový název)
Trailer 3
Drama / Psychologický
Česko, (2011–2019), 48 h 6 min (Minutáž: 21–29 min)

Série(3) / Epizody(116)

Obsahy(1)

Terapie je český seriál věnující se terapii lidem s psychickými problémy. Psycholog Marek Pošta (Karel Roden) se každý týden setkává s pěti klienty – pacienty, kterým se věnuje od pondělí do pátku. Formát seriálu je převzatý z izraelského seriálu BeTipul, ze kterého vycházel i americký seriál V odborné péči. (sator)

Recenze uživatele matkoslav1 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2011) (S01) 

Tak co, začne si s Pauhofovou? Co ten vychytralej vojáček, umře na další zástavu srdce? Objeví se za příběhem gymnastky něco většího? A co ten pár - co tam proboha je mezi nima, že se takhle furt dohadují? Roden se už konečně naučil řešit problémy a jít třeba do hloubky než jenom sedět a zjišťovat a prakticky nemluvit... Snad první český seriál, u kterého jsem se těšil na další díl. ()

Série 2 (2013) (S02) 

České seriály trpí nekvalitou. Pokračování všech seriálů bývají většinou horší než první. Terapie 2 popírá obě tyto paradigmata. Ač jsem ze začátku bojoval s tím, že mi osudy nepřišly dostatečně zajímavé na 35 dílů, seriál hezky graduje. A ještě hezčí je to, že se ještě víc zabýváme i tím, co cítí Roden, že je taky jenom člověkem. Obzvláště duo Švehlík a Winterová je skvělé! ()

Reklama

Reklama