Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Ať si každý věří jakože na to chce. Mít víru je důležité. Zázraky možná existujou a tahle holčička měla štěstí, jsem za ní ráda. Ale prostě mi asi vadí propagace slova a lásky boží zhuštěné do hodiny a půl. O příběhu jsem nevěla nic, je smutný, emotivní, zajímavý, ale bohužel už od čtvrtky filmu jsem veděla o happy-endu. Okatý náznak významu kravaty Bostonského doktora byl tak nepřirozeně moc okatý, že si toho zkrátka nešlo nevšimnout...a pak jedna a jedna dá dvě a Vám je to prostě jasný. Model happy family se zuby nehty držel celý film, dostalo mě tam přesto pár věcí - nejstarší sestra a její zmeškaný konkurz - tady byl prostor pro emoce, tady jsem brečela, přesně v ten moment, kdy ta holka seděla sama na posteli a na peřinu jí kapaly slzy, když si uvědomila, že koncentrace všech, které teď potřebuje byla uplně jinde, u vážně nemocné Ann...A pak vemte si pozici rodičů - jak být v téhle situaci těmi nejlepšími pro tři děti? ..tady se odpovědělo za nás - stačí víra...nicméně našeptávačky, omýlačky a meet-upy z Bohem to celé v mých očích staví uplně na jinou rovinu, bohužel. Já jsem tolerantní, nezlehčuju to, brečela jsem v průběhu, ale ke konci už to na mě bylo prostě moc...a ještě jedna věc - strašně nemám ráda Jennifer Garner, ale to já jen tak..a k závěru...já jsem u filmů ovlivněná těma zatracenýma emocema...síla a zajímavost příběhu mi nedovolí dát míň než 3 csfd hvězdy.. ()

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako dieťa som raz v jaskyni pokazil baterku. Proste prestala svietiť. Sprievodca tú baterku chytil, mrdol o zem, a zrazu začala svietiť. A presne takto na mňa tento film pôsobí. Zo začiatku je to celkom fajn, sledujeme ako baterka funguje, je plne nabitá (aj keď neviem čo robia tí Američania že majú také dobré vzťahy zo susedmi, nám minule suseda rozstrihala plot a vyrúbala jabloň). Potom sa baterka pokazí (čítaj tráviaci trakt tej malej) a celé to ide do kytek. V nemocnici začne presviedčať ateistov na kresťanstvo pretože boh je láska, sila, viera, coop jednota. No a koniec, pri ktorom sa zázračne uzdraví tým, že sa yeetne po hlave do stromu je už vyložene trápny až smiešny. A to ani nehovorím o konci a monológu Jennifer Garner pri ktorom som normálne prekvapený, že ovládač neletel cez okno k susedovi do dvora. Veď ona sama nemohla veriť tým sračkám ktoré púšťala z úst... Prosia nech ju boh vylieči ale nie sú prekvapení, že jej tú chorobu dal. Asi im niekto vymenil hodnoty IQ a BMI. Dávam Odpad!, 5% za to, že doktor mal super kravatu. ()

Reklama

Faila 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to bude dojemné, ale že budu brečet od začátku do konce jsem nečekala. Utrpení mladé Anny (i její matky i celé rodiny) je podáváno tak ryze, až z toho člověku puká srdce, ale filmařům za to díky. To, co předvedly Garner a Rogers je chvílemi až neuvěřitelné. Sluncem zalité a barevné zpracování dávalo snímku po celou dobu pozitivní ladění, což bylo v některých situacích velmi potřebné, aby se při jejich sledování divák nervově nezhroutil pod tíhou negativního dění. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film bude o hodně zajímavější bez čtení obsahu, který vyzrazuje až na pointu celou zápletku. Je to taková reklama na Církev, všechno se točí kolem kostela a když se něco špatného děje, sejde se na podporu celá kongregace. Tohle u nás neznáme, ale na malém americkém městě je to asi normálka. Film je plný utrpení, takže celkem zápřah na herce. Nicméně jde o tu pointu, takže se tvůrci nesnaží vymačkat z diváka za každou cenu slzy. Celý scénář je více méně návod, jak by měl jednat správný křesťan. Ale je to koukatelný návod a snad ani nemilitantního ateistu neurazí. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Som sklamaná. Mohol to byť skvelý film natočený podľa skutočných udalostí, ale to hlásanie viery - bolo v tomto filme až vnucujúce. Chápem, že príbeh pochádza z amerického mestečka, konkrétne komunity, kde je neprijateľné mať vlastný názor a trochu individuality, ale to presladené a sústavné mrmlanie, že Boh všetko vyrieši, bolo skutočne chvíľami až otravné. Sklamanie. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)
  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama