Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film bude o hodně zajímavější bez čtení obsahu, který vyzrazuje až na pointu celou zápletku. Je to taková reklama na Církev, všechno se točí kolem kostela a když se něco špatného děje, sejde se na podporu celá kongregace. Tohle u nás neznáme, ale na malém americkém městě je to asi normálka. Film je plný utrpení, takže celkem zápřah na herce. Nicméně jde o tu pointu, takže se tvůrci nesnaží vymačkat z diváka za každou cenu slzy. Celý scénář je více méně návod, jak by měl jednat správný křesťan. Ale je to koukatelný návod a snad ani nemilitantního ateistu neurazí. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Pekný ľudský film o skutočnom trápení jednej rodiny, v ktorom sa našlo pár scén, pri ktorých sa človek musí zamyslieť. Herecké obsadenie veľmi dobré, či už utrápení rodičia alebo ich smrteľne chorá dcéra. V určitých pasážach dojímavé, niekedy zase trošku menej. Ale aj tak solídny film, ktorý má niečo do seba. ()

Reklama

Luicy 

všechny recenze uživatele

Jestli mám být upřímná, tak tyhle filmy moc nemusím, ale jsem si jistá, že zažraní křesťané na to budou určitě koukat s otevřenou hubou a rozplývat se nad dokonalostí toho šéfíka tam nahoře. Víra je dobrá věc, avšak nic se podle mě nemá přehánět. Bohužel to tady nevyšlo a celé se to zvrhlo v jednu velkou modlící šaskárnu. Pro příšte by mohli méně tlačit na pilu a možná by vznikl i nějaký přijatelný film s křesťanskou tematikou. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Budu stručná...Nechodím do kostela a nevěřím v Boha, ale v něco přece jenom věřím...Věřím na lásku a na přátelství a taky na to, že když si člověk něco opravdu přeje, tak se mu to splní i když třeba oklikou...Jak říká Goethe : "Věř a mocné síly ti příjdou na pomoc"...Poznatek z vlastní zkušenosti... A taky vím, že NEBE existuje a tím pádem i PEKLO...Tak bacha lidi... Za mě 70% ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu zmenilo životný prostoj Jennifer Garner, ktorá uviedla, že sa jej príbeh Beamovcov veľmi dotkol a stál za jej návratom k viere, v ktorej vyrastala. (Arsenal83)
  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama